Trend

Itt a nagy Elseve-teszt a selymes hajért!

Teszteld velünk a L’Oréal Paris Extraordinary Oil termékcsalád legújabb tagját, az Elseve Selymes olaj a krémben terméket, és nyerj!

Csatlakozz az nlcafe.hu és a Marie Claire magazin tesztelői csapatához, és térítésmentesen kipróbálhatod az Elseve Selymes olaj a krémben terméket!

Itt a nagy Elseve-teszt a selymes hajért!

A gyönyörű haj eléréséhez nagyon fontos nemcsak a haj tisztán tartása, hanem a megfelelő ápolása is. A sampon és balzsam használata mellett ezért érdemes az ápolásra is hangsúlyt fektetni.

Most itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, milyen is az, amikor a hajad tökéletes. A tápláló és könnyed Elseve Selymes olaj a krémben termék hatféle virágolajat tartalmaz, így hajad szebb, csodás fényű, érzékletesen lágy és vitalitással teli lesz. Intenzíven ápolja anélkül, hogy a hajad elnehezülne, így bármilyen frizurát elkészíthetsz vele, nem kell aggódnod, hogy zsírosítaná vagy lelapítaná. A krém azonnal beszívódik, így a hajkoronád percek alatt gyönyörű lesz.
 
Minden helyzetben használhatod, hiszen csak a tenyeredbe kell nyomni egy keveset és felvinni a teljes hajhosszodra.

Használható nedves hajra, használható hajszárítás előtt, a hajad védelmében, de száraz hajra is alkalmazhatod, hogy fényesebb és könnyebben kifésülhető legyen!

Itt a nagy Elseve teszt, a selymes hajért!

Te is kipróbálnád milyen érzés, amikor csodás a hajad?

1. Jelentkezz tesztünkre 2015. június 14-ig a www.valaszolok.hu/elseve oldalon!
2. Regisztráció után töltsd ki rövid kérdőívünket. A 100  kiválasztott szerencsést e-mailben értesítjük.
3. A kiválasztott tesztelőknek térítésmentesen postázzuk a L’Oréal Paris Extraordinary Oil termékcsalád legújabb tagját – az Elseve Selymes olaj a krémben terméket.
4. Cserébe azt kérjük, hogy oszd meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményed a tesztelési időszak végén e-mailben kiküldött online kérdőívünkön!

A kiválasztott tesztelők közül 3 szerencsés a L’Oréal és a Marie Claire szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat. Az itt készült fotók a Marie Claire magazinban is megjelennek.

 

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a L’Oréal  általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top