Trend

Meghan hercegné és Letícia királyné is odavan ezért a ruháért

Minden szempontból tökéletes az uralkodócsaládok nőtagjai számára.

Igen népszerűvé vált Stella McCartney egyik kreációja az európai uralkodócsaládok divatikonjai körében. A többféle színben, térdig és földig érő hosszban is kapható, “beépített palásttal” ellátott ruhát elsőként Letícia spanyol királyné viselte piros, estélyi verzióban, Vilmos Sándor holland király születésnapi ünnapségén, még 2017 áprilisában.

VI. Fülöp spanyol király és Letícia királyné (Patrick van Katwijk/Getty Images)

Idén februárban aztán Letícia a modell khaki színű, térdig érő változatában jelent meg a Spanyol Nemzeti Sport díjátadó gálán.

Letícia királyné (Pablo Cuadra/Getty Images)

Nagyjából egy hónappal később Meghan hercegné is magára öltötte a ruhát sötétkékben, a II. Erzsébet 92. születésnapja alkalmából rendezett koncertre. Majd ugyanezt vette fel múlt hónapban, Sidneyben, az Invictus Games megnyitójára is. 

Meghan hercegné és Harry herceg (Getty Images)

Múlt hétvégén pedig Karolina monacói hercegnő viselte a hosszú, piros verziót, amilyet Letícia királynén már tavaly láthattunk.

Karolina monacói hercegnő (SC Pool – Corbis/Corbis via Getty Images)

 Lucas Armitage celebstylist szerint a kreáció sikere több szempontból sem véletlen. Az uralkodóknak és a palástoknak hosszú, közös történelmük van. Ez a ruha ráadásul megfelel az uralkodócsaládok nőtagjaira vonatkozó minden öltözködési előírásnak, mindemellett pedig látványos is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top