Trend

Pluszkilókkal szabadította fel magát a divatipar elvárásai alól a 19 éves modell

Csodák csodájára, egészséges testsúlyával sok megbízó szemében a 19 éves lányból lett a tökéletes modell.

180 centis magassága és babaarca miatt Maggie Greene sokszor megkapta, hogy modellkednie kellene. A lány sokáig félt belevágni, hiszen rémtörténeteket hallott a szakmáról, ám a Victoria’s Secret modellek csillogó világa végül beszippantotta, beadta a derekát. 

A lányt hamar megtalálták a felkérések, de az ügynöke mindig hangsúlyozta: a siker érdekében meg kell őriznie 2-es méretét. Maggie megszállottan számolta a kalóriákat, naponta 900 kalóriát fogyasztott, és ennek háromszorosát dolgozta le az edzőteremben. Aztán amikor kimaradt menstruációja miatt fordult nőgyógyászhoz, kiderült, a vérzés hiányát súlyos alultápláltság okozza.

Maggie 2 éve, anorexiásan és 2 hónappal ezelőtt, egészségesen.

Maggie még ekkor sem döntött úgy, hogy leáll a diétával. Csak hónapokkal később határozta el, miután nem kapott meg egy álommunkát, hogy nem számolja többet a kalóriákat. A lány hamarosan természetesen visszahízott egészséges testsúlyára, és a tükörbe nézve megállapította, nem is olyan rossz a látvány. A megrendelők is így gondolták: azóta Maggie-nek több felkérése van, mint azelőtt bármikor, és másokat is arra biztat, szabadítsák fel magukat a szépségipar irreális elvárásai alól.

harper’s bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top