Trend

Otthoni arcpakolás? Vigyázz, mert ha nem figyelsz, baj is lehet!

Azt gondolhatjuk, hogy arcpakolást használni egyet jelent a gyors és egyszerű arcápolással. Ez így is van, de van pár dolog, amire jobb, ha odafigyelünk, nehogy bajt csináljunk.

Kevés olyan felemelő dolog van, mint mikor pár órát, esetleg napot (!) is magunknak szentelhetünk. Az „énidő” varázsa semmivel sem mérhető össze, főleg ha a hétköznapok a munka, a gyerekek, a háztartás és a párunk közötti kapkodással telnek. Ha leesik egy kis szabadidő, jól jön egy kis kényeztetés, manikűr, testápolás, esetleg egy otthoni arcpakolás is belefér.

A kevesebb több

Ha nincs egy egész hétvégénk elvonulni egy kényeztető wellnessezésre, gyakran egy otthon is elkészíthető arcpakolással ajándékozzuk meg magunkat, ami az előkészületekkel együtt maximum egy órát vesz el a nehezen megszerzett szabadidőnkből. Ahhoz viszont, hogy jól végződjön a művelet, tartsuk be az előírt időt. Ne gondoljuk azt, hogy minél tovább hagyjuk fent az arcunkon a pakolást, annál kedvezőbb lesz a hatása is: hatóanyagtól és összetevőktől függően 15-20 perc pont elég lesz. Használat előtt nézzük meg a pontos hatóidőt, és tartsuk is be – ez nemcsak az érzékenyebb bőrtípussal rendelkezőkre vonatkozik, hanem mindenkire, mert komoly károkat okozhat a bőrünkön, ha sokkal tovább marad rajta, mint kellene. A legtöbb esetben addig hatékony egy arcpakolás, amíg nedves; ha kiszáradt, jobb, ha leszedjük, és lemossuk tiszta vízzel, mert ilyenkor már inkább kárt tesz a bőrben, mintsem táplálná azt. Ebben az esetben sem a mennyiség, hanem inkább a minőség a lényeg! 

Big Brother Beauty GIF by Big Brother After Dark - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Big Brother After Dark GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top