Trend

Disney-rajongó vagy? Akkor ez a körömtrend tetszeni fog neked

A Disney-rajzfilmekből sohasem lehet kinőni. Vannak felnőttek, akik gyerek nélkül is simán elmennek moziba, ha egy új, gyermekien megható és vicces Disney-történet debütál a filmszínházakban. Elsősorban nekik, de persze lányaiknak is ajánljuk a Disney-filmek ihlette körömtrendet.

Igazából, ha jól belegondolunk, nem kell semmiféle apropó vagy ürügy, hogy disney-s körmöket csináltassunk. Még annyi sem, mint a tavaszi, a húsvéti vagy a strandolós köröm elkészítéséhez. Hiszen a Disney-filmek imádata örökké tart. Na jó, ahhoz, hogy felnőttek csináltassanak maguknak egy szexi, Pocahontas vagy Minnie ihlette körömszettet, legalábbis vicces hangulatba kell kerülni. Fiatalabbaknak pedig bármi engedélyezett, mármint ami az iskolai keretekbe belefér.

Meseszép körmök

Ha tehát meseszép vagy meseszerű körmöket szeretnénk, válasszuk ki kedvenc Disney-karakterünket, és csináltassuk meg a rá, illetve a mesére jellemző motívumokat a következő manikűr alkalmával. Az Aladdint, az Oroszlánkirályt, A kis hableányt idéző mintáknak köszönhetően a körmünkre igazi művészi festmények kerülhetnek.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top