Trend

Így befolyásolja a divatipart Katalin és Meghan

Bármit vesznek fel, az adott modell, szín, minta vagy márka iránt azonnal megnő az érdeklődés.

Az eBay UK legújabb kutatása bizonyítja, ami már eddig is meglehetősen egyértelmű volt: Katalin és Meghan hercegné stílusa komoly hatással van a divatiparra. Bármit viseljenek is nyilvános szerepléseiken, az adott ruhadarab, szín, minta vagy épp márka iránt kimutathatóan megnő az érdeklődés az online áruházban.

Meghan hercegné például egy Givenchy köpenyruhában jelent meg első nyilvános szereplésén az esküvő után, mire kapásból 172 százalékkal többen kerestek a márkára. Amikor pedig idén januárban Katalin hercegné egy Chloé bakancsban mutatkozott, a hasonló lábbelikre rögtön 55 százalékkal többen kattintottak.

(Getty Images)

Az állatfigurás mintájú holmikkal kapcsolatos kereséseket 102 százalékkal dobta meg, amikor Meghan állatfigurás Oscar de la Renta ruhát húzott. A tweed népszerűségét viszont az növelte számottevően, amikor tavaly októberben Katalin egy tweed anyaból készült Erdem ruhában vett részt egy megnyitón.

A sárga szín is sokkal felkapottabbá vált azóta, hogy Katalin és Meghan egyaránt viselte.   
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top