Trend

Esküvői kiegészítők: menyasszonyi fátyol és tornacipő?

Egy igazán modern trend, már ami az esküvői divatot illet, hiszen anyáink korábban elképzelhetetlen volt, hogy a fodros menyasszonyi ruhához valaki tornacipőt húzzon. Most mégis egyre többen választják a stílus és a kényelem eme rendhagyó kombinációját.

A legtöbb esküvő, illetve lagzi nagyjából ugyanúgy végződik: a délelőtt még a hivatalos ceremónián elegánsan tipegő koszorúslányok és rokonok estére, a táncos lagziban már szabadulnának a kényelmetlen, magas sarkú lábbeliktől. A legnehezebb dolga pedig az egyik főszereplőnek, a menyasszonynak van, hiszen ő mégsem dobhatja csak úgy le a cipőjét. Nem egyszerűbb akkor már rögtön kényelmes tornacipőbe öltözni a nagy nap reggelén? Amúgy sem nagyon látszik ki a ruha alól.

Eleinte csak a legbevállalósabb menyasszonyok cserélték le a totál kényelmetlen magas sarkú cipellőt, és húztak tornacsukát a gyönyörű, hófehér menyasszonyi ruha alá. Mostanra azonban a legtöbb sneakernek létezik menyasszonyi változata, hogy a nagy nap igazán kényelmesen, de mégis stílusosan teljen. Egy selyem- vagy csipkeszalaggal, flitterekkel, csillogó strasszokkal kiegészített cipő igazán illik az alkalomhoz.

A templomi ceremóniára azért jobb egy klasszikus modellt választani, de mindenképpen érdemes betenni a kényelmes sneakert a táskába, hogy két helyszín között a lábak pihenhessenek, majd a lagzin már le sem kell venni.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top