nlc.hu
Trend

Menyasszonyi cipőtrendek 2021

Gyöngy, toll és sneaker – Menyasszonyi cipőtrendek, 2021

A menyasszonyi ruhád már megvan, de cipőt még nem sikerült választanod hozzá? Mutatjuk a legaktuálisabb trendeket!

Ha esküvőre készülsz 2021-ben, de még nem tudod milyen cipőt válassz, segítünk….

Gyöngyök

A 2021-es menyasszonyi cipődivat legmarkánsabb trendje egyértelműen a gyöngyös díszítés lesz. Legyen szó akár szandálról vagy zárt cipőről, magassarkúról vagy lapos talpúról, a gyöngyök – ezen belül is leginkább a klasszikus fehérek – mindenféle menyasszonyi lábbelin megjelennek majd. Méghozzá nem is épp jelzésértékkel, hanem beborítva minden lehetséges felületet. A gyöngyös cipők leginkább a romantikus, csipkés, virágmintás esküvői ruhákhoz illenek.

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Tollak

A hófehér, tollas díszítés akár önmagában, akár pedig a már említett gyöngyökkel vagy akár csillámos kövecskékkel kombinálva szintén felkapott lesz a szezon menyasszonyi cipőin. Ilyen lábbelit akkor érdemes választanod, ha nem csak kivillan a földet söprő ruha alól, hanem végig kilátszik. Kiválóan passzol például egy legfeljebb midi fazonú, letisztultabb stílusú menyasszonyi ruhához, vagy akár kosztümhöz. 

Charlotte Mills

Charlotte Mills

Pasztell bársony

Nem muszáj persze fehér cipőt húzni még a fehér menyasszonyi ruhához sem. Színes cipőkből ebben az évben a pasztellek, legfőképp a fakó rózsaszín, a szürke, a halványkék, a világosbarna, illetve a tompább bordó árnyalatok lesznek divatban. Ezek a színek pedig a bársony esküvői cipőkön érvényesülnek a leginkább. Ilyen anyagból szintén készülhet mindenféle lábbeli, a legtrendibbek azonban mind közül a tömbsarkú szandálok lesznek. 

Flordeasoka

Flordeasoka

Csillámos sneaker

A sneakerek már jó ideje ott vannak a legfelkapottabb menyasszonyi lábbelik között, hiszen kényelmesek és vagányságot kölcsönöznek bármilyen esküvői öltözéknek. Az trend az előttünk álló esküvőszezonban is velünk marad. Persze azért nem teljesen mindegy, milyen típusú sneaker kerül majd a ruha alá: 2021-ben a fehér színű, csillámokkal díszített, platformtalpú tornacipők lesznek eme kategória legmenőbbjei.

Kate Spade

Kate Spade

Masnis balerina

A balerinacipők is stabilan tartják magukat az esküvői divatban, évről évre legfeljebb annyi változik, hogy épp mely fazon és díszítés számít a legtrendibbnek. Nos, 2021-ben a fehér vagy pasztellszínű, hegyes orrú balerinák lesznek a legfelkapottabbak, masnis és esetleg a már fentebb említett gyöngyös díszítéssel felturbózva. Masnis cipőt bátran húzhatsz akkor is, ha a menyasszonyi ruhád minimalista stílusú, de jól mutat egy hagyományosabb, hercegnősebb ruhával is.

Bella Belle Shoes

Bella Belle Shoes

Még több esküvő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top