Trend

Boldogságát akarta világgá kürtölni az influenszer, darabokra szedték a kommentelők

Nem sült el szépen a nagy bejelentés.

A Laura G néven ismert utazó blogger egyik frissen kitett Instagram-fotóján egy hatalmas eljegyzési gyűrű látható és az Eiffel torony.

Laura nagy örömmel számolt be követőinek arról, hogy párizsi kiruccanásuk alatt barátja, Dhar Mann megkérte a kezét. Na, nem akárhogy, különböző feladatokat kellett Laurának megoldania, míg az utolsó feladvány végül a francia nevezetességhez vezetett.

Laura minden bizonnyal nem gondolta, hogy amikor boldogságát világgá kürtöli kétmillió követőjének, sokan nekiesnek. A kommentelők egy külön Facebook-oldalon elemezték a gyűrűt, amit közönségesnek és kamunak neveztek, sokan pedig hozzátették, hogy ezért követték a feladványt, hogy a végén ilyen gáz legyen a végtermék?

A shamingelők leginkább a méretet kritizálták, hogy ez aztán a feltűnősködés netovábbja. Mondjuk, Laura G profilját végignézve nem pontosan értjük, hogy ez utóbbi tulajdonság miért lehet meglepő?

(via)

(Kiemelt kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top