Trend

Ártatlannak tűnő videóval verte ki a biztosítékot a szépségblogger

Sokan egyáltalán nem vették poénra a videót...

Hevesen kritizálták a vegán influenszert, miután videójában „férjfogó háziasszony hajat” készített. Az új-zélandi Sally Jo a hónap elején osztotta meg videóját a Youtube-on, melyben megmutatta, hogyan kell puha, göndör hajat, vagyis „háziasszonyfrizurát” készíteni ahhoz, hogy megfogjuk álmaink férjét.

Képünk illusztráció/Fotó: iStock

A kritikusai szerint viszont ez rossz üzenet a fiatalabb rajongók számára. A videóban Sally azt ecseteli, hogy minden egyes tincs kifésülése közelebb hoz a potenciális férjhez, mert ez olyan rámenős. A rajongók azonban „vérkomolyan vették” az üzenetet, és csalódtak az influenszerben.

Főként azt rótták fel a beauty bloggernek, hogy nem 50 évvel ezelőtt élünk, a videó pedig egyáltalán nem inspiráló a fiatal lányok számára, sőt nagyon rossz példát mutat. Sally azóta már többször is bocsánatot kért, mondván: az egész csak félreértés, nem gondolta, hogy nem mindenki annyira szarkasztikus, mint ő.

A videó azóta nem elérhető.

Forrás: Foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top