nlc.hu
Trend

Beauty blogger nagypapa

Szépségbloggerként videózik a 72 éves nagypapa, hogy megmentse unokája életét

Egy 72 éves kínai férfi milliók szívét olvasztotta meg, miután ideje nagy részét smink és egyéb szépségápolási termékek online reklámozásával tölti, hogy kezelje beteg unokáját.

Az emberek mindenféle őrült dolgot megtesznek szeretteikért, erre a 72 éves Zhu Yunchang tökéletes példa. A kínai nyugdíjas sok idejét szenteli szokatlan munkájának, a sminkes beauty bloggerkedésnek, amelyhez a krémektől a rúzsig és szempillaspirálig mindenféle szépségápolási terméket használ. Ez nem éppen tipikus viselkedés egy Zhu korú férfitől, de az övé nem egy tipikus történet.

Hat évvel ezelőtt Zhu Yunchang unokáját, Xiao Jingyant egy ritka és kegyetlen betegséggel – spinális izomsorvadással (SMA) diagnosztizálták. Ilyen betegsége van az országosan híressé vált Zentének is. A fiú ekkor még csak öt éves volt, és az orvosok becslése szerint csak körülbelül 18 hónapja volt hátra. A fiú felülmúlta a várakozásaikat, és családja segítségével azóta is küzd az állapotával. De nem volt könnyű csata. A Xiao állapotának kezelésére használt egyetlen gyógyszert (valószínű a méregdrága, de nálunk már tb-támogatásra kapható Zolgensmát) csak az Egyesült Államokból lehetett importálni, és 700 millió forintba kerül.

Xiao Jingyan és családja úgy döntött, hogy mindent megtesznek, hogy megmentsék az életét, ezért eladták a házukat, és annyi pénzt kölcsönöztek, amennyit csak tudtak, de ez még mindig nem volt elég. Ekkor döntött úgy a fiú nagyapja, hogy alternatív lehetőségeket szépségblogolásba kezd.

Zhu nyilvánvalóan szinte semmit sem tudott a szépségápolási termékekről, de nem félt a tanulástól. Először felvette a kapcsolatot egy sminkgyártóval, és kért néhány ingyenes mintát, de amikor a cég megtudta, hogy egy 70-es éveiben járó férfi, elutasították kérését, mert „az idősek nem árulhatnak sminket”. De a kínai nagypapa nem hagyta, hogy ez az elutasítás eltántorítsa, elment egy kozmetikai boltba, és kedvesen megkérte a személyzetet, hogy tanítsák meg a termékekről és azok alkalmazásáról.

„Először nem értettem a szakkifejezéseket, ezért jegyzeteltem” – emlékezett vissza Zhu.

Nem sokkal azután, hogy elkezdte az élő közvetítést, Zhu Yunchang online népszerűsége növekedni kezdett, és tisztességes fizetést kezdett keresni unokája számára.

Xiao Jingyan gyógyszereinek egy része most felkerült a biztosítási listára Kínában, így a család anyagi terhei jelentősen enyhültek, de a 72 éves nyugdíjas továbbra is szépségbloggerként dolgozik, termékeket tesztel magán és népszerűsíti. követőinek.

Ha az unokám úgy tud járni, mint egy normális gyerek, megkönnyebbülést fogok érezni, amikor végleg lehunyom a szemem

 

– mondta a gondoskodó nagyapa.

(via)

kínai beuty blogger nagypapa és unokája

Fotó: kínai TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top