Trend

26 év után került elő az elveszett gyűrű

Egy nyugdíjas hobbiból fémdetektorral járja a helyi sportpályát, nemrégiben egy értékes gyűrűre bukkant.
fémkereső

Egy Vermont államban élő nyugdíjas, Daniel Plummer hobbiból hetente néhány alkalommal fémkeresővel bejárja egyik sportpályát Chelsea-ben. A közelmúltban egy ilyen alkalommal talált rá egy középiskolai osztálygyűrűre.

A férfi a közösségi média segítségével aztán felkutatta a gyűrű tulajdonosát, Amy Cruzt. Mint kiderült, a nő még 26 évvel ezelőtt egy barátja szekrényén felejtette el az ékszert, ahonnan másnapra eltűnt. Akkoriban nagyon mérges volt emiatt, mivel a gyűrű drága volt, és saját maga fizette ki.

A hely, ahol a gyűrűt megtalálták, 25 percre van onnan, ahol egykor elveszett. Rejtély, hogy hogyan kerülhetett oda, az asszony mindenesetre nagyon boldog, hogy ennyi időt után meglett az ékszer. Nagyon hálás Plummernek, amiért nem eladta vagy megtartotta a gyűrűt, hanem visszajuttatta hozzá.

A férfi elmondta, hobbijának fontos része, hogy a talált tárgyakat visszaadja a tulajdonosuknak, hiszen hasonló esetben neki is jól esne, ha valaki ugyanezt tenné érte.
via

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top