Trend
Szponzorált tartalom

Ha a natúrkozmetikumokat kedveled, ez a francia micellás víz izgalmas újdonság lehet a számodra

Mézet és citromverbénát is tartalmaz.

Egy itthon még újdonságnak számító francia márka, az Ibbeo Cosmetiques Micellás Vizét teszteltem, mely egy arcra, nyakra, dekoltázsra szánt arctisztító készítmény, 99 százalékban természetes összetevőkkel. Pozitívuma, hogy nemcsak natúrkozmetikum, de cruelty free minősítésű is, vagy összetevőinek, illetve magának a készítménynek az előállítása során állatkísérleteket nem folytattak.

Megjelenése, csomagolása

Papírdoboza és fehér flakonos kiszerelése azonnal a patikai márkákat juttatták eszembe. Egyszerű, de praktikus, főként, mert ellentétben a micellás vizek zömével, ez a készítmény szórófejet is kapott. 200 milliliteres mennyisége megfelelő, fél éves szavatossági idejét tekintve kényelmesen elhasználható az utolsó cseppig. Már csak amiatt is, mert a pumpás adagolófej csöve kellően hosszú, hogy leérjen a flakon aljára, így nem kell bosszankodni majd akkor sem, ha már az utolsó milliliterekre kerül a sor.

Leteszteltük: Ibbeo Cosmetiques Micellás Víz (Fotó: Benecz Judit)

Első benyomások

Citromverbéna-tartalmának köszönhetően már első pillanatban érezhető intenzív, gyógynövényes illata, amelyet finoman édeskéssé tesz a méz, mely szintén a főbb összetevők között szerepel. Ennél is jobb, hogy tartalmaz linolsavat, mely a pattanásos bőr kezelését segítheti, ugyanis annak révén, hogy a pórusokba bejutva feloldja az azokat eltömítő faggyút, gyulladáscsökkentő hatású. A micellás víz színe a magas arányú növényi kivonatoknak köszönhetően enyhén sárgás, mézszínű. Pumpás kiszerelése nagyon jól adagolhatóvá teszi a készítményt, véletlenül sem áztatjuk el feleslegesen a vattakorongot.

Tapasztalataim a használatával kapcsolatban

Úgy vettem észre, hogy arcomat alaposan megtisztította, az alapozót, arcsminket is nagyon jól eltávolította. Ellenőriztem hatékonyságát megszokott micellás vizemmel is, és valóban letisztított minden szennyeződést az arcomról.

Szemsminkemmel már picit nehezebben bánt el, a szempillaspirált nem tudta teljes mértékben leszedni, illetve egy picit csípte is a szememet, amikor véletlenül belekerült a készítmény a vattáról, de végső soron nem sminklemosóról van szó, egy micellás víznek az általános arctisztítás a feladata, így ezt nem rovom fel hibaként a számlájára.

Használatát követően bőröm nem húzódott, megadta a tiszta érzetet önmagában is, igaz, én micellás víz után mindig arcot mosok pluszban is a nap végén. Reggeli használat esetén, vagy ha nap közben úgy érezzük, jól esne egy kicsit áttörölni valamivel az arcunkat, jó tudni, hogy nem hagy ragacsos érzetet és – bár alkoholt tartalmaz –, nekem nem szárította kellemetlenül a bőrömet.

Leteszteltük: Ibbeo Cosmetiques Micellás Víz (Fotó: Benecz Judit)

Kiknek ajánlom?

Ha előnyben részesíted a natúrkozmetikumokat, vonzódsz az illóolajakhoz és szereted, ha egy kozmetikum nemcsak bőrápoló funkcióját végzi el, de orrodat is kényezteti, érdemes lehet az Ibbeo Cosmetiques Micellás Vízét kipróbálnod, amely mellé egyébként hidratáló krémeket vagy arcmaszkot is választhatsz a márka kínálatából.

Ha kedvet kaptál a Ibbeo Cosmetiques Micellás Víz kipróbálásához, a 7scents.hu oldalán megrendelheted, ahol a márka többi bőrápoló készítményeit is megismerheted.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top