Trend

Lehet, hogy amputálni kell a nő fenekét, aki illegális injekciókkal próbálta növelni a méretét

Horrorisztikus vége lett a meggondolatlanságának.

Több illegális injekcióval próbálta növelni fenékméretét egy volt táncos, akinek lehet, hogy amputálni is kell a testrészét, olyannyira károsodott – írja a Ladbible.

A tengerentúlon sok nő próbálja olcsó helyeken növeltetni feneke méretét úgy, hogy a beadott injekciók összetételéről fogalma sincs.

A miami Courtney Barnes is így tett, de most már bármit megadna, hogy visszakapja régi hátsóját. A most 35 éves nő először 22 évesen adatott be magának injekciókat, mivel azt hitte, több pénzt fog keresni nagyobb fenékkel.  A negyedik kör injekciózás után vette észre, hogy a bőréből folyik valami. A feneke azóta elszíneződött és deformálódott (a fotók ide kattintva megtekinthetők).

A beavatkozást végző nő hidrogélt, egy szintetikus polimert fecskendezett Courtney fenekébe, ami új orvosa szerint végzetes következményekkel is járhatott volna, és most sem lát más megoldást a korrekcióra, mint az amputációt.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top