Trend

Menő, szőrös kabátot rendelt, valami egészen mást kapott

A tanulság mindössze annyi, hogy nem éri meg ismeretlen, leinformálhatatlan webshopoktól rendelni, főleg akkor, ha a termék feltűnően olcsó.

Mikala egy nagyon látványos műszőrme kabátra bukkant a neten, rózsaszín alapon piros szívekkel, 39 fontos áron. Annyira megtetszett neki, hogy azonnal meg is rendelte. Ám, amit kapott, az teljesen más volt.

A kabát, amit kapott, nagyjából úgy néz ki, mintha papírból készült volna, valójában 95 százalék poliészter és 5 százalék spandex. Kényelmes, de leginkább egy gagyi háziköntöshöz hasonlít.

Az árucikk visszaküldésével kapcsolatban semmiféle útmutató nincs, és utolérni sem lehet a webáruházat, mert a honlapjukon feltüntetett email cím érvénytelen.

Fotó: @kardashoon/Twitter

Időközben pedig az is kiderült, hogy a kabát reklámozásához használt kép nem a termék forgalmazójának fotója, hanem Simonetta Ravizza tervező 2018 őszi kifutó darabja. Az eredeti kabát jelenleg nem is elérhető online, de a hasonló Simonetta Ravizza kabátok ára 3584 font körül van.

Így festett a kabát a webáruház honlapján, forrás: www.solelila.com

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top