nlc.hu
Trend

Gusztustalan ruha érkezett a Vintedről

Rendelt a Vintedről egy ruhát, amit kapott, attól kis híján elhányta magát

Egy Vinted rendeléssel kapcsolatos, több mint kellemetlen tapasztalatáról számolt be egy nő a TikTokon.
Csomagot bontó nő

„Szeretem a Vintedet, nincsenek túl gyakran mellényúlásaim” – szögezi le videója eleján Alexa Thienitou. A brit tiktokker nemrégiben egy közelgő eseményre vásárolt magának egy ruhát az alkalmazásban, amit az eladó úgy hirdetett, új darab, melyen még a címkék is rajta vannak. 

Amikor aztán megkapta a csomagot és alaposabban szemügyre vette a ruhát, kis híján elhányta magát. A holmin ugyan valóban rajta volta bolti címke, azonban a legkevésbé sem tűnt vadiúj darabnak, ugyanis az alsórészén egy jókora, beszáradt vérfolt éktelenkedett.

@alexathienitou Nah, that’s a step too far for me. I am the biggest advocate for buying preloved fashion, particularly for events where I will only wear the items once but the “I only wore this once for a photo” descriptions have to stop. There’s no way that wasn’t noticed when you packed that away. That’s my first proper vinted fail. I don’t mind my stuff being delivered in cereal cartoons, stained though? That’s a step too far for me #vintedfail #vintedfinds #gross #refund #vinted #fyp #foryoupage ♬ original sound - Alex

„Mi jár az emberek fejében? – akadt ki teljes joggal a nő. – Ez a kukába kerül.”

Tippek, hogy elkerüld a hasonló helyzeteket:

  • Nézd meg az eladó profilját: Vásárlás előtt ellenőrizd az eladó profilján a pozitív és negatív értékeléseket.
  • Biztonságos fizetési módok: Mindig használd a Vinted biztonságos fizetési lehetőségeit, és kerüld a platformon kívüli tranzakciókat.
  • Ellenőrizd a termék részleteit: Kérj egyértelmű fényképeket és részletes leírást a termékről, ha a hirdetés hiányos.
  • Hatékony kommunikáció: Kommunikálj az eladóval, hogy tisztázd a termékkel kapcsolatos aggályaidat.
  • Bízz az ösztöneidben: Ha úgy érzed, nem stimmel valami az adásvétel körül, hallgass a megérzéseidre, és inkább passzold a vásárlást.

via

Ez is érdekelhet Gardróbrendezés Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top