nlc.hu
Trend

A Vinteden keresztül buktatta le a hűtlen pasiját

A Vinteden keresztül jött rá, hogy a pasija megcsalja

A nő alig hitt a szemének, amikor meglátta a hirdetést a használt ruhákat hirdető oldalon, de aztán beigazolódott a gyanúja: a párja megcsalta.

A modern kütyük és a közösségi oldalak világában egyre több olyan dolog van, ami félrelépés esetén lebuktathat valakit, előfordult például, hogy egy fitneszkarkötő leplezte le a hűtlen férfit. Most ez a lista kiegészült egy meglepő tétellel: az online használtruha-eladással.

Egy nő a Vinted alkalmazáson kutatott néhány holmi után, amikor meglátott egy 30 fontért (13 500 forint) hirdetett felsőt. Nem is annyira a ruha keltette fel az érdeklődését, hanem a háttér, ugyanis nagyon ismerősnek tűnt neki. Azt gyanította, hogy a barátja hálószobájában készült a fotó.

Használt ruhák a telefonos alkalmazásban

Egy fotó buktatta le a hűtlen férfit (Fotó: Getty Images)

Ráírt az eladóra, és dermesztő dolog derült ki: a fotót tényleg a pasijánál lőtték. Állítólag így zajlott a mindent leleplező chatelés a Vinted felületén:

– Helló, furcsa kérdés, de nem ismersz valakit [XY] névvel?
– De igen, miért?
– Mert ez a fotó a szobájában készült.
– Ja, mert nála hagytam a cuccaimat. Miért kérdezed? Ismered őt?
– IGEN ismerem, ő az ÉN pasim. Miért voltál egyáltalán a lakásán?
– Úristen, annyira sajnálom. Nem tudtam. Érdekel a felső?
– Nem, k***ra nem érdekel a felső.

@depopdrama

her investigation skills are impressive, 10/10

♬ original sound - DM Drama

Hogy mi lett a kapcsolat vége az nem derült ki, és azt sem tudni, hogy a ruha gazdára talált-e, de egészen elképesztő a történet. 

És ha már furcsa lebukások: azt olvastad, hogy egy másik férfi félrelépésére egy starbucksos kávéspohár miatt derült fény, és nem egy rúzsfolt volt az árulkodó jel. 

(Mirror)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top