Trend

5 holmi, amit tényleg érdemes megvenni a leárazásokon

Hogy valóban spórolj, és ne túlköltekezz...
leárazás

Alapszabály, hogy a leárazásokon semmit ne vegyél meg önmagában csak azért, mert olcsóbban adják, mint amennyibe eredetileg került. Ha jól akarsz járni, olyan holmikra költs ilyenkor, melyek vagy eléggé tetszenek és jól állnak ahhoz, hogy akkor is hordd őket, amikor már nem számítanak majd trendinek, vagy pedig olyanokra, melyek belátható időn belül nem mennek ki a divatból. Mutatjuk, mik azok, melyekre nagyon is megéri beruházni ilyenkor!

Basic darabok

Megnézem
Összes kép (5)

A gyakran hordott, következésképp gyorsabban elhasználódó cuccokból érdemes ilyenkor feltankolni. A fehérneműtől, harisnyáktól, zokniktól kezdve a trikókon, pólókon át a fehér ingig vagy a basic pulóverig mindenféle alapdarab jöhet, ezek ugyanis szezonról szezonra nem vagy csak egészen minimálisan változnak, tehát a néhány hét múlva érkező, új kollekciós darabok jó eséllyel szinte teljesen ugyanolyanok lesznek, mint azok, melyeket most féláron vagy akár annál is olcsóbban beszerezhetsz. 

Kabát

Megnézem
Összes kép (5)

Bár minden szezonnak megvan a maga slágerfazonja, a kabátok divatja nem változik olyan drasztikusan évről évre, hogy – még ha az aktuális trendeket követed is – jövőre már kellemetlen lenne felvenni egy olyan darabot, amit most, az árleszállításokon vásároltál. Egy korrekt minűségű, fekete vagy halszálkás szövetkabát, egy bélelt pufidzseki, egy parka vagy akár egy műszörme bunda olyan alapdarab, ami évekig kiszolgál, és senkinek sem fog feltűnni, hogy nem a legeslegújabb kollekcióból való.

Farmer

Megnézem
Összes kép (5)

Bár azt nem tudhatjuk, hogy például a mom jeans, a paperbag derék vagy a gyárilag szanaszét szaggatott farmerek trendje konkrétan meddig húzza még, ám a farmer mint olyan sosem megy ki a divatból, épp ezért – ha más nagyon nagy kedvenced nincs – semlegesebb szabású, színű, illetve koptatású darabokat érdemes a leárazásokon venni. A legtöbb márkánál ez az egyik legkedvezőbb áron kapható termékkategória ilyenkor, ötezer forint alatt is szuper darabokra tehetsz szert.

Kis fekete

Megnézem
Összes kép (5)

Egy kis fekete ruhára minden nőnek szüksége van, de ha több van belőle, az még jobb. A legszebb kis fekete ruhákat pedig általában az ünnepek előtt hozzák ki a divatmárkák, az ünnepek után pedig alaposan le is árazzák őket. Ezzel a lehetőséggel is megéri élni.

Minőségi cipő

Megnézem
Összes kép (5)

A minőségi cipő az esetek döntő többségében kifejezetten drága dolog. Ezek a lábbelik még a leárazások idején sem számítanak igazán olcsónak, azonban lényegesen alacsonyabb áron juthatsz hozzájuk, mint eredetileg. Ha tehát befektetésnek tekinted a cipőre szánt összeget, még mindig ilyenkor jársz a legjobban. Egy igényes kialakítású és valóban kényelmes cipő pedig valóban megtérülő befektetés, elősorban az egészséged szempontjából.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top