nlc.hu
Trend

Leárazott ruhák

Újévi leárazások: ezeket a ruhákat tényleg megéri megvenni

Dübörögnek az árleszállítások, mi pedig körülnéztünk, milyen ruhákra éri meg vadásznunk a ruhaboltokban.
Ezeket ruhákat éri meg megvenni a leárazáson

Körképünk legfőbb célja az volt, hogy megnézzük, mit kínálnak a népszerű üzletek, mekkora akciókra számíthatunk, és elsősorban mik azok a darabok, amelyeket tényleg érdemes megvásárolnunk a leárazáson. Olyan ruhadarabokat kerestünk, melyek időtállók, több szezonon keresztül is jól használhatóknak ígérkeznek, áruk alapján pedig megéri megvásárolni őket. 

Mango

A Mango üzletében leginkább kabátok és blézerek környékén érdemes körülnéznünk. Érdemes felkészülni rá, hogy a leértékelés ellenére sem filléreket kérnek majd tőlünk a pénztárnál, találunk viszont mind anyagában, mind stílusában több éven át is bátran használható darabokat. Bár még akciósan sem tekinthető olcsónak 17.995 forintért ez a piros blézer, mind fazonjában, mind anyagában igazi klasszikus. Szuper anyaga és örökzöld fazonja van a bézs színű ballonnak, melyet most 49.995 forint helyett 29.995 forintért vihetsz haza. Ha szereted a fekete miniszoknyákat, akkor ez a bőrhatású darab 6595 forintért most nagyjából féláron lehet a tiéd. Zöldes-szürkés, egyenes szabású szövetkabát is kapható most akciósan 49.995 forint helyett 32.995 forintért.

Megnézem
Összes kép (4)

New Yorker

Kimondottan sok olyan ruhát találhatsz, mely fazonját és stílusát tekintve is hosszú távon viselhető, méghozzá jelentős akcióval. Meglepődtünk az ilyen jellegű választékon, bár sajnos jó esélyt láttunk néhány példány esetén arra, hogy anyaga vagy varrása nem túlságosan hosszú életű. Semmi extra, mégis minden tél állandó darabja a középhosszú, meleg, pufi dzseki 24.990 forint helyett most 10.490 forint. Fehér színű, kötött kardigán aranyozott gombokkal 10.490 forint helyett 4290 forintért. Ez a bézs, széles gallérú, övvel karcsúsított kabát határozottan csinos, 16.490 forint helyett pedig 10.490 forint most. Ha pedig csillogásra vágysz: roppant kedvező áron veheted meg jövő szilveszteri, vagy éppen farsangi, születésnapi, flitteres blúzod, csupán 2.290 forintért.

Megnézem
Összes kép (4)

Reserved

Jó helyen jársz, ha olyan, leértékelt pulóverekre szeretnél szert tenni, amelyek több éven át is csinosan mutatnak majd. Ez a fehér, bogyókkal díszített pulcsi egyedi, vidám, mégis elegáns és nőies: 11.995 forint helyett most 7995 forint. Szintén klasszikus darab a halványrózsaszín, meleg és puha, kötött garbó. Ára megegyezik a fehérével. Jó vétel a bézs színű, kapucnis, pufi, de mégsem túl vaskos kabát. Féláron most 9.995 forint. A midi, karcsúsított, övvel karcsúsított, sötétkék szövetkabát is csinos, 25.995 forint helyett most 15.995 forintba kerül.

Megnézem
Összes kép (4)

H&M

Érdekes módon itt találtuk a legkisebb olyan, üzlethelyiségen belül elkülönített területet, ahol az akciós holmik voltak kaphatók. Számíts rá, hogy a leértékelt darabok közti válogatás kissé türelemjáték lesz majd, de akad, ami miatt megéri. Sok ruhadarabbal jól kombinálható, szinte basic, a nyakkivágás miatt ugyanakkor egyedi a piros felső, amely majdnem 60 százalékkal olcsóbb most: 4000 forint. Ez a halvány rózsaszín, lágy esésű szövetnadrág például már akár tavasszal is klassz viselet lehet. Ára most az eredetinek mindössze harmada: 3000 forint. Egyszerű, de mégis kellőképpen nőies ez a fehér pulcsi, melynek díszített a nyakkivágása. 11.895 forint  helyett most 8000 forint az ára. Aki pedig eddig is szerette a szőrös, vagy éppen plüss hatású kabátokat, tuti, hogy a következő néhány évben is fogja. Megéri hát 19.995 forint helyett 12.000 forintos áron hazavinni ezt a darabot.

Megnézem
Összes kép (4)
Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top