nlc.hu
Trend

Divatos ruhák 10 ezer forint alatt

Leárazás-körkép: 40 nőies ruha 10 ezer forint alatt

10 ezer, sőt akár már 5 ezer forint alatt is frissítheted a ruhatárad néhány divatos egészruhával a napokban indult árleszállításokon.
Leárazás-körkép

Az ünnepek után annak rendje és módja szerint elkezdődtek az árleszállítások. Ha valamikor, akkor most igazán érdemes beszerezni néhány nőies egészruhát is, melyeket nem csak ebben, de az elkövetkezendő szezonokban is viselhetünk. Mutatjuk a legcsinosabb darabokat a leárazott kollekciókból, négy számjegyű árkategóriában.

Miniruhák hétköznapra

A derékban szűkített, illetve az A-vonalú miniruhák olyan klasszikusok, melyek sosem mennek ki a divatból. Az ingruhák, farmerruhák és a műbőrök szintén népszerűek, az előbbi kettőt pedig még a tavaszi ruhatárunkba is beépíthetjük. A fekete, illetve a fekete-fehér színkombinációkkal nem lehet mellélőni, de a virág-, illetve az állatminták is sem vesztik érvényüket az aktuális téli szezon végével, így egy-két ilyen modell is jó befektetés lehet, kevesebb mint 10 ezer forintért. 

Miniruhák
Megnézem
Összes kép (10)

Midiruhák hétköznapra

A midiruhák sikkes, szofisztikált megjelenést kölcsönöznek, emelett praktikusak is. A testre simuló vagy egyenes vonalú basic darabokat megéri minél több árnyalatban beszerezni. Emellett a derékhangysúlyos, illetve az ingruha fazonok is olyasmik, melyek nem csak jelenleg felkapottak, de évek múlva is garantáltan divatosak lesznek. 

Midiruhák
Megnézem
Összes kép (10)

Kötött ruhák

Az őszi-téli hónapok mindenkori nagy favoritjai a kényelmes és sokoldalúan variálható kötött ruhák, melyekhez most szintén pénztárcabarát árakon juthatunk hozzá a szezonális kiárusításokon. A bővebb, akár oversize pulóverruháktól kezdve a szűkebb, mini vagy hosszabb verziókig mindenféle fazon trendi. Szürkében, feketében, illetve neutrális- és földszínekben egyaránt divatosak és mutatósak, de a csíkos változatok sem egyszezonos darabok. 

Kötött ruhák
Megnézem
Összes kép (10)

Alkalmi ruhák

Bár az ünnepek elmúltak, előttünk van rögtön a farsangi szezon, de persze számos más különleges alkalommal is bevethetők a jelenleg kimondottan kedvező árakon beszerezhető, elegáns ruhák. A csillámos, flitteres, illetve a bársony és áttetsző darabok egészen biztosan nem mostanában mennek ki a divatból, de kis feketéből is mindig jöhet eggyel több.

Alkalmi ruhák
Megnézem
Összes kép (10)
Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top