nlc.hu
Trend

Ezeket a ruhákat és cipőket felesleges megvenned a leárazáson

Ezeket a ruhákat és cipőket felesleges megvenned a leárazáson

Töménytelen mennyiségű leárazott ruha és cipő vár gazdára az üzletekben. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, vannak-e olyan darabok, melyeket még akciósan is hiábavaló megvenni. Találtunk szép számmal.
Ronda ruhák

A nagy, ünnepek utáni akciókban érthető okokból szeretnének megválni az üzletek a szezon kifutó kollekcióitól, hogy helyet kapjanak az újak. Így aztán bőven találunk olyasmit, amit bőven megéri még tél második felében is megvásárolni, de persze olyasmit is, amit még néhány ezer forintért is kár lenne elhozni. Csokorba gyűjtöttük az utóbbiakat.

Mango

Bársonyos is, fényes is, anyagában pedig puha, fenék környékén testhez simuló nadrág. Akciósan 7.495 Ft-ért tudod villantani vele a bőrhibákat. Mintájában és anyagában is nehezen értelmezhető ez az akciósan 11.995 forintért kínált ruha. Talán ha további 50%-ot csökkentenének az árán… Nehéz bármi jót mondani erről a farmerszoknyáról. Főleg,mert leértékelve is 11.595 forintot kérnek érte. Időről időre visszatérnek a metálfényű holmik a divatba. Tavaly még az extra rövid fazon is menő volt. De jövőre is az lesz? Megér ez akciósan 16.995 forintot?…

New Yorker

 

Ennél a 4.290 forintos flanel, kockás ingkabátkánál egyértelmű, hogy jobb helye is lehet az ember pénzének. Ugyanennyiért fölösleges megvásárolni a bársonyos, kord inget. Jövőre már furcsán fognak rád nézni ebben. Sőt talán idén is.  A farmernadrág esetében hosszában, színében és fazonjában is valószínű, hogy kizárólag átmeneti divatról van szó. Egyedül az ára az, ami miatt talán egy kört megér. 2.290 forint. Ha nagyon fázós vagy, talán megéri egy extra hosszú, pufi mellénybe befektetni 8.290 forintot. De akkor vajon a karod nem fog vacogni? 

Reserved

 

Nehéz lenne olyan embert találni, akin valóban jól mutat ez a szuperszűk, ezüst szoknya, melynek 6.995 forint az ára. Ami már idén kissé kínos, az jövőre még inkább az lesz. Leginkább a rojtok teszik drámaivá ezt a fekete-fehér mintás szoknyát. És az, hogy még akciósan is 9.995 forint. A bársonyosság idén nagy divat, de 7.995 forintot mégiscsak kár kiadni egy ilyen, legfeljebb átmenetileg (sem) menő miniruháért.

H&M

 

Rövid is, fényes is, ráadásul még csak nem is mintás, de nem is egyszínű ez a dzseki… 6.500 forintért nem hoznánk el az üzletből. Ez az űrruhára emlékeztető nadrág ékes példája a teljesen értelmetlen pénzkidobásnak. Még akkor is, ha akciósan 5.000 forintra árazták. Egyetlen érdeme a kényelmesség ennek a fekete, puha, bársonyos nadrágnak, amely még a legtökéletesebb alakon is képes előnytelenül mutatni 9.500 forintért.

CCC

Az idei trend egyértelműen a traktortalpé. De bízunk benne, hogy jövőre ez már a múlté lesz. A bakancs ára 9.595 forint.
Indokolatlanul trampli, bár minden bizonnyal nagyon meleg ez a fekete bokacsizma 10.995 forintért. Elképesztően fölösleges pénzkidobásnak tűnik egy ennyire átmeneti divatdarabra akciósan 31.195 forintot kifizetni. Brutális, világos talp, fekete felsőrész… Nem lesz örök darab.

Office Shoes

Nem elég, hogy ezüst a színe, de a formája is amorf. Döbbenetes belegondolni, hogy a 29.990 forintos ár már 50 százalékos kedvezménnyel értendő. Szerintünk kizárólag akkor vedd meg ezt a csatoktól és talptól túltengő, fekete bakancsot, ha már semmit nem tudsz kezdeni a meglévő 25.190 forintoddal. Ha azt hitted, nem lehet fokozni a látványt, akkor ajánljuk figyelmedbe az aranyláncokkal díszített, fekete traktorcipőt, potom 32.990 forintra leértékelve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top