Trend

15 sikkes estélyi ruha 15 ezer forint alatt

Estélyi ruhák a báli szezonra, megfizethető árkategóriában...

Az estélyi ruhákért gyakran hat számjegyű összegeket is simán elkérnek, mi viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy a műfajban kifejezetten pénztárcabarátnak mondható 15 ezer forint alatti árkategóriában milyen darabokat találhatunk az itthon is elérhető fast fashion boltok, illetve hazai webáruházak kínálatában. Mutatjuk a legszebbeket.

olcsó estélyi ruhák

Missguided (About You) – 14 490 forint

Klasszikusan elegáns, fekete estélyi, halter nyakkal és sellő szabással. Úgy emeli ki az alakot, hogy közben nem mutat túl sok csupasz felületet. Homokóraalkathoz a legszuperebb. Egy ilyen darabbal biztosra mehetsz, és mivel a divatból sem megy ki, akár évek múlva is felveheted újra.

olcsó estélyi ruhák

Wal G. (About You) – 12 490 forint

Aszimmetrikus vállú, magasan sliccelt modell, húzott derékmegoldással. Nem egy túlbonyolított dizájn ez sem, azonban éppen ettől olyan sikkes.

H&M – 12 995 forint

Rafinált modell, mely a mellkast és a karokat teljesen elfedi, a hátat viszont szabadon hagyja, és az Angelina Jolie-s lábvillantást is engedi. Ha a hátad és a lábaid a legszebb testrészeid, ez a ruha lesz a barátod.

olcsó estélyi ruhák

Baden (Fashion Days) – 13 499 forint

A kilencvenes évek stílusa az estélyiruha-divatba is visszaszivárgott. Ez a vállhangsúlyos bársonyruha akár korabeli darab is lehetne, valójában azonban egy aktuális kollekcióból való.

olcsó estélyi ruhák

Bonprix – 14 999 forint

Szofisztikált modell, áttetsző, pelerinszerű, flitteres szegélyű felsőrésszel, mely egyszerre takar és hangsúlyoz is. Körtealkathoz a legelőnyösebb.

olcsó estélyi ruhák

Bonprix – 11 999 forint

Az ezüstös csillogású holmik az ünnepi, illetve báli divatban mindig jelen vannak, az idei szezonban viszont ez a legeslegmeghatározóbb trend. Egy minimál estélyin például megjelenhet így is…

olcsó estélyi ruhák

Sinsay – 2995 forint

Nagyon magasan sliccelt, teljes egészében ezüstösen csillogó darab, a leárazásnak köszönhetően most gyakorlatilag egy pamutpóló áráért…

olcsó estélyi ruhák

Bonprix – 11 999 forint

Szintén csillogó anyagú, slip dress jellegű estélyi, diszkrét, mindössze térdig érő slicceléssel.

olcsó estélyi ruhák

Answear – 4990 forint

A felsőrész okán bevállalósabb darab, melyet kicsi vagy maximum közepes mellmérettel rendelkezők mégis ízlésesen viselhetnek. Persze szigorúan melltartó nélkül, a kritikus helyeken azonban nem árt kétoldalú ruhatapasszal rögzíteni.

olcsó estélyi ruhák

Mohito – 5995 forint

Egy újabb aszimmetrikus vonalú modell, melyet a pliszírozott anyag és a mély, sötétzöld árnyalat tesz karakteressé.

olcsó estélyi ruhák

Bonprix – 14 999 forint

Ha nem akarsz feketébe öltözni, mégis valami klasszikusat vennél fel, ez a bordó, halter nyakú, színazonos flitterekkel díszített modell lesz a neked való.

olcsó estélyi ruhák

Vero Moda (About You) – 5690 forint

Attól, hogy tél van, nem tilos világos színű estélyi ruhát viselni a báli szezonban. A rózsaszín pasztelles árnyalatai bájos eleganciát sugároznak, és nem mellesleg a világos palettáról most ezek a legtrendibbek.

Bonprix – 12 999 forint

Sima felsőrész, pliszírozott szoknyarész. Ezt a ruhát egy februári bálon is hordhatod, de ha nyáron meghívnak például egy esküvőre, ott is bevetheted.

olcsó estélyi ruhák

Bonprix – 14 999 forint

Ilyen az, amikor a minimál és a flamencoruha egy estélyiben találkozik, mégpedig kifejezetten stílusos módon. Homokóraalkatra tervezve.

olcsó estélyi ruhák

Orsay – 14 995 forint

Többszörösen trendi darab: sápadt rózsaszín, ezüstös, színátmenetes, pliszírozott és átlapolós egyszerre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top