Trend

Katalin hercegné több színben is megvette ezt a kabátot

Mintegy 2,8 milliót költött kedvenc kabátjaira a hercegné.

Köztudott, hogy Katalin hercegné kedvenc márkája az Alexander McQueen, már a a menyasszonyi ruháját is tőlük rendelte, azóta pedig szinte az összes vörös szőnyeges eseményen a brit divatház kreációiban jelent meg, de hivatalos programjain is gyakran viseli a márka termékeit. 

A héten Katalin, Vilmos, valamint Károly herceg és neje Nottinghamshire-be látogattak, az eseményre pedig a hercegné egy tengerészkék Alexander McQueen kosztümöt választott. Az öltözék ismerős lehetett, de ezúttal nem azért, mert Katalin ruhát ismételt volna. 

katalin hercegné mcqueen kabát

(Fotók: Max Mumby – Indigo – Getty Images / Pool – Samir Hussein – WireImage)

A dizájnt azonban több színben, illetve változatban is láthattuk már a hercegnén. A kabát hosszabb, sötétzöld változatát például tavaly egy Szent Patrik-napi rendezvényen viselte, míg a fekete, fehér gallérral díszített verziót 2018-ban, az Emlékezés napján tartott ünnepségen. Csak ebből a típusú kabátból mintegy 7000 angol font (2,8 millió forint) értékű kollekciója van.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top