Trend

A Disney piacra dobta saját hercegnős esküvői ruhakollekcióját

Most már tényleg semmi sem akadályozza meg a menyasszonyokat abban, hogy a nagy napon pont úgy tündököljenek, akárcsak kedvenc Disney-hercegnőjük.

A Disney-nek hála, mostantól a menyasszonyok pont úgy érezhetik magukat az esküvőjükön, mintha egyenesen egy tündérmeséből léptek volna elő. A hercegnővé lényegülés élménye egy esküvői ruhaszalon és a Disney együttműködésének köszönhető, amely egy olyan kollekciót eredményezett, amit a legismertebb mesebeli hercegnők ruhái ihlettek.

Az Allure Bridals többek között Belle, Ariel, Tiana, Aranyhaj, Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke esküvői ruháit készítette el igazi, hús-vér menyasszonyok számára. Összesen 16 stílusú menyasszonyi ruha készült el, amit a különböző Disney-hercegnők karaktere ihletett. Az anyagok és a kombinációk sora is változatos: tüll, organza, selyem és csipke is bőven található a kollekcióban.

A különleges esküvői ruhák első, hivatalos bemutatójára a New York-i Esküvői Héten kerül sor idén áprilisban, és utána már piacra is kerülnek a darabok, ezeket bárki megvásárolhatja. Ám egyelőre úgy tűnik, csak Észak-Amerika esküvői szalonjaiban fogják forgalmazni a Disney-hercegnős ruhákat. New York és Toronto biztosan a lelőhelyek közt lesz.

Az áruk viszont igencsak borsos lesz: átszámolva közel 370 ezer forintnál indul egy ruha ára, de akár elkérhetik a dupláját is. Ugyanakkor a jó hír az, hogy készül a kollekcióból egy kevésbé minőségi, olcsóbb, diszkont verzió is.

A ruhákat gyártó Allure Bridals vezérigatgatója, Kelly Crum elmondta, azért alkották meg a Disney-kollekciót, mert pontosan tisztában vannak vele, hogy milyen sokan szeretnek bele kislányként a Disney-hercegnőkbe, és nőnek fel annak bűvöletében, hogy egy napon belőlük is kedvenc tündérmesei hősnőjük válik majd. Most ezt az élményt szeretnék megadni a „felnőtt kislányoknak” is. 

Akár Arielnek is öltözhet az esküvőjén, aki szeretne. Csak nehogy neki is a hangjával kelljen fizetnie a szerelemért (Fotó: Disney)

A Szépség és a szörnyeteg Belle-je is bárki lehet (Fotó: Disney)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top