Trend

Victoria Beckham az adófizetők pénzéből fizeti alkalmazottait

A cége 136 milliárdot ér, Victoria Beckham mégis felveszi az állami támogatást a koronavírus alatt.

Egy blúzból és egy szoknyából álló, összesen 2200 angol font, vagyis mintegy 990 ezer forint értékű öltözéket reklámozott a napokban Instagram-oldalán Victoria Beckham. A szetthez lábbeli is vásárolható 590 fontért, azaz potom 240 ezer forintért. 

A sztár divatcége 335 millió fontot, azaz nagyjából 136 milliárd forintot ér, így nem valószínű, hogy a koronavírus-járvány miatt tönkremenne, ő azonban mégis él a vírusválság miatt Nagy-Britanniában bevezetett állami támogatás lehetőségével, így jelenleg nagyészt az adófizetők pénzéből fizeti cége alkalmazottait. 

Victoria Beckham

Victoria Beckham (Fotó: David M. Benett-Dave Benett-Getty Images)

Ez hatalmas felháborodást váltott ki, a közösségi oldalain számos kommentelő támadja Beckhamnét. Sokan megjegyezték, hogy akár csak egyetlenegy eladott luxusruha árából kifizethetné több alkalmazottja bérét is. Akadtak, akik megjegyezték azt is, hogy a divattervező PR-csapata is jobban meggondolhatná, miket posztolnak az Instára.

„Senki, aki kapcsolatban áll a valósággal, nem merne ilyet posztolni, miután a közösből lopott. Undorító” – fogalmazott egy hozzászóló.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top