Trend

Orgia és verekedés a luxushajón

Rosszul viselték a karantént a luxushajó utasai.
Balhék a luxushajón

Tivornyázás és balhék tették elviselhetetlenné az életet a járvány miatt öt hónapig a Tenerife partjainál veszteglő luxushajón – írja a Borsonline.hu, amely az ott tartózkodó Zsurkán Zsanett énekesnőt is meginterjúvolta.

A spanyol hatóságok hosszú ideje nem engedték kikötni azt a hajót, amelyen öt hónapot hánykolódott Zsurkán Zsanett énekes-táncos. Mint fogalmazott: elszabadult a pokol a lu­xuskaranténban.

Hosszú idő után találtak megoldást a kikötésre és a hazaútra. A németországi Cuxhaven kikötője felé vettük az irányt, de óriási káosz alakult ki addigra a hajón. Az újonnan felszállók egyszerűen képtelenek voltak beilleszkedni. A legtöbb bárban rengetegen a sárga földig itták ma­gukat, totális káoszba fulladtak az esték. Be is szüntették a tömények kiszolgálását, csak sört és bort lehetett kapni. Szétverték a berendezést, és verekedések is voltak, amit a biztonsági személyzet csak nehezen tudott meg­fékezni. Aki balhézott, azt elzárták a kabinjába. A legdurvább, hogy orgiákat is szerveztek, aminek a fültanú­ja is voltam – mesélte az énekes, akivel együtt további tizenegy magyar volt a fedélzeten – ma már mindannyian biztonságban vannak itthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top