Trend

Az most a melle, vagy a fürdőruha? – kérdezték Kelly Gale modellt, miután posztolt

Parázs "vita" alakult a követők közt, hogy Kelly Gale Victoria's Secret modell Instagram-kompatibilis képet osztott-e meg magáról.

Kelly Gale a Victoria’s Secret fehérnemű-márka modellje némileg összezavarta a követőit, miután kitett egy fotót az Instagramra, ahol a háttér trópusi környezet, ő pedig bikiniben pózol. Csakhogy: a bikini felső része mintha nem smakkolt volna. A kétrészes ruhadarab némi optikai csalódást gerjeszt, mivel a barna rész mintha nem is a ruha része lenne, hanem Kelly bőre, és úgy tűnhet, mintha csak a fehér rész lenne maga a ruha. Be is indult a kommentgála, egy követő megjegyezte, hogy “csak a fehér rész lehet a frankó”, egy másik pedig egyenesen közölte, hogy ő azt hitte, Kelly “ott felül biza’ félmeztelen”. Erről a fotóról beszélünk: 

Kellytől nem tájidegen, hogy bikinis képeket osszon meg magáról, sőt, a bikini sem feltétlenül “kötelező elem”, múlt hónapban is közzétett egy, khm, igen erotikus fotót. 

A modell híres csudásan fantasztikusan szép hasizmáról, imád posztolni az edzéseiről a YouTube-on és az Instagramon is, de életének nem csak a szép pillanatait osztja meg: azután is posztolt a kórházból, hogy lovas baleset érte. 

Hopp, még egy kép: 

A tengerparton pózol Kelly Gale a kamerának

Kelly Gale munka közben / Fotó: Profimedia

Döbbenet, mik vannak bikini-vonalon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top