nlc.hu
Trend

Csivava luxus élet

Naponta csak steak-kel eteti, és ásványvízzel itatja a csivaváit

Csivavák luxuskivitelben. A kiskutyák, akik egy tehetős brit család nagy kedvencei, minden este steak-et vacsoráznak, és ásványvizet isznak. Íme a 3 éves Romeo, és a 4 éves csivava, Reggie fényűző élete.
Csivava

A 53 éves Kent megyei Rochesterben élő Leone Galler imádja elkényeztetni a kiskutyáit, a 3 éves fehér csivavát, Romeo-t, és a 4 éves csivava – Bichon hibrid Reggie-t.

Leone nagyjából 80 fontot (közel 30 ezer forintnak megfelelő összeget) költ minden hónapban csak a kiskutyái ételeire és italaira, és további 45 fontot (több mint 17 ezer forintot) pedig a csivavák kozmetikusaira áldoz. A 300 fontos tervezői ruhákról, amelyek árát már át sem merjük számolni, azt mondta a gazdi, hogy ezért finanszírozza, mert nem szeretné, ha a kis Romeo és a kis Reggie megfázna.

A házi kedvencek költséges vízfogyasztásáról pedig azt állítja, azért ad nekik ásványvizet, mert a kiskutyák egyszerűen nem isszák meg a csapvizet. Leone egyébként háztartásbeli, ezért sok ideje van a kutyáira, akiknek mindig csak a legjobbat akarja, pláne, hogy mint mondja, gond nélkül megtehetik, hogy ilyen életszínvonalat biztosítsanak a csivaváknak

A nő egyébként most tervezi, hogy Romeot összeházasítja egy fehér Palm Beach-en élő maltipommal, Delilah-val. Az esküvő egy exkluzív floridai hotelben lett volna szeptemberben, ám ezt el kell halasztani áprilisig. A kutyaesküvő költségvetésébe már végképp bele sem merünk gondolni.

(via)

Kutyák, akinek viszont távolról sincs ennyire arany élete: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top