Utazás

Fent maradt a vonaton a magyar pár csivavája, taxival próbálták beérni

Csak cigiszünetre szálltak le az egyik állomáson, a vonat azonban előbb elindult – a rajta hagyott ölebbel együtt.

Magdeburg felé vonatozott egy magyar pár, a dessaui állomáson azonban leszálltak dohányozni, mert arra számítottak, hogy szerelvényük csak később indul tovább. A járat viszont a vártnál hamarabb folytatta útját, így az nélkülük indult tovább – a pár fülkében hagyott poggyászával és a szintén fent maradt kis csivavájukkal a fedélzetén – írja a sokszinuvidek24.hu a focus.de cikkére hivatkozva.

Az ijedt tulajdonosok azonnal taxiba szálltak, hogy a csomag és a kutya után siessenek, a kis öleb így hosszú kilométereken át utazott egyedül Németországban Szász-Anhalton keresztül. Magdeburgban azonban happy enddel végződött a történet, mert a kutya és a csomag is megkerült.

„Az út Dessauból a szövetségi fővárosba nagyjából egy órát vesz igénybe autóval, de hogy ez idő alatt mit is csinál egy kicsi kutyus a gazdija nélkül, azt nem tudjuk” – nyilatkozta az esetről kedden a rendőrség szóvivője a német portálnak.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top