nlc.hu
Trend

Bizarr plasztikák

Brazilból koreai, anyukából guminő – 5 ember, aki nagyon bizarr külsőt plasztikáztatott magának

A saját testével mindenki azt tesz, amit akar. És persze, amit a pénztárcája elbír. A most következő emberek meglehetősen sajátos dolgokat tettek...

Elf

Az argentin Luis Padron néhány éve ezt vette a fejébe, hogy úgy fog kinézni, mint egy valódi elf. Ennek érdekében egy sor plasztikai műtétet végeztetett magán, többek között átszabták az orrát, és zsírleszívást hajtottak végre az állán, a bőrét is kifehérítették és a szeme színét is megváltoztatták. A 27 éves férfi ma már főállású “plasztikamodell”, a külsejével azonban továbbra sem elégedett, további szépészeti beavatkozásokat tervez. 

Luis Padron

Luis Padron (Profimedia/Luis Padron/Caters News)

Eleven guminő

Amikor Cindy Moore-t megcsalta a vőlegénye és két gyermekének apja, a brit nő úgy döntött, eleven guminővé operáltatja magát. Átszabatta az arcát, A-kosarasról F kosarasra nagyobbíttatta a melleit, illetve a fenékplasztikán is átesett. Folyamatosan szigorú diétát tart, hogy még valószínűtlenebb legyen a külseje, viszont azt mondja, botoxra nincs szüksége. Legalább.

Önmaga karikatúrája

Krystina Butelnek egy ibizai nyaralása alkalmával egy utcai művész megrajzolta a karikatúráját, ő pedig saját bevallása szerint valósággal szerelembe esett eltorzított önarcképével. Olyannyira, hogy elhatározta, olyanra műtteti a külsejét, ahogy a karikatúrán kinéz. A nő 70 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikákra, az arcát teljesen átszabták, de megnagyobbíttatta a melleit és a fenekét is. Úgy fogalmazott, hogy a plasztika a hobbija és soha nem akar leállni vele.

Krystina Butel

Krystina Butel (Profimedia/Backgrid UK)

Brazilból koreai

Miközben a Távol-Keleten tömegek végeztetnek magukon plasztikai műtéteket azért, hogy “nyugati” külsőre tegyenek szert, egy eredetileg szőke, kék szemű brazil férfi azért feküdt kés alá, hogy úgy nézzen ki, mint egy koreai. Az inspirációt az az időszak jelentette a számára, amikor cserediákként néhány hónapig Dél-Koreában élt, és nagyon megtetszett neki az ottani emberek külseje. A fiatalember többek között tíz műtéten esett át csak azért, hogy ázsiai vágású legyen a szeme. Az új külsejéhez felvette a koreai hangzású Xiahn Nishi nevet is.

Kim Kardashian

A sminkesként dolgozó Jordan James Parke hatalmas rajongója Kim Kardashiannek. Olyannyira, hogy a fiatal férfi már több mint 50 szépészeti beavatkozást végeztetett annak érdekében, hogy minél jobban hasonlítson celebre. A külseje eddig közel 40 millió forintnak megfelelő összegbe került. Bár sokan beszólnak neki a megjelenése miatt, Jordant ez egyáltalán nem zavarja.

Jordan James Parke

Jordan James Parke (Profimedia/Backgrid UK)

Még több extrém plasztika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top