nlc.hu
Trend

Hárommellű nő

Így él ma Jasmine Tridevil, a hárommellű nő

Emlékszel a nőre, aki 2014-ben azt állította magáról, hogy három melle van?

2014-ben Jasmine Tridevil – civil nevén Alisha Jasmine Hessler – azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy gyakorlatilag az egész világgal elhitette: harmadik mellet plasztikáztatott magának és ezzel ő lett a világ első hárommellű nője. Utóbb kiderült azonban, hogy a plasztika kamu volt, a harmadik mell csupán egy élethű protézis volt, nem valódi műtéti beavatkozás eredménye.

Az akkor 21 éves lány gyorsan jött, kétes hírneve nem is tartott soká és nem teljesült az álma sem, hogy saját valóságshow-t kapjon az MTV-n. 

Jasmine Tridevil

Jasmine Tridevil (Fotó: GoFundMe)

Tridevil ma masszőrként dolgozik, emellett azonban fotózásokat is vállal, melyeken a harmadikmell-protézist is viseli. Mindemellett saját Youtube-csatornát is indított, melynek jelenleg valamivel több, mint 8300 feliratkozója van, ám tavaly ősz óta nem került fel rá friss videó.

Jasmine ugyanakkor tavaly a fejébe vette, hogy valóban megcsináltatja magának a harmadik mellet. Több száz plasztikai sebészt keresett fel elképzelésével, ám azok sorra visszautasították, végül talált egyet, aki vállalná a beavatkozást. A műtét költsége azonban 70 ezer dollár, vagyis mintegy 20 millió forintnak megfelelő összeg lenne, ami nem áll Tridevil rendelkezésére, ezért közösségi gyűjtést indított a GoFundMe oldalon. Egy év alatt azonban csak alig több, mint 1200 dollárt adományoztak neki, így arra, hogy valóban három melle lehessen, még várnia kell.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top