Trend

Mellplasztikára gyűjt a hárommellű nő

Újra előkerült a nő, aki 2014-ben átverte a világot harmadik mellével.

2014-ben egy Jasmin Tridevil művésznéven futó nő azzal szerzett magának kétes és rövid ideig tartó hírnevet, hogy azt állította, a meglévő kettő közé egy harmadik mellet is plasztikáztatott magának. Utóbb kiderült, hogy a plasztika kamu volt, a harmadik mell csupán egy élethű protézis volt.

A nő azonban most újra előkerült, méghozzá azért, mert állítása szerint rájött, hogy mindig is vágyott egy valódi harmadik mellre, így a fejébe vette, hogy megcsináltatja. Több száz plasztikai sebészt keresett fel elképzelésével, ám azok sorra visszautasították, kivéve egyet.

Jasmine Tridevil tényleg szeretne harmadik mellett csináltatni (GoFundMe)

Most már „csak” a műtét és az azt követő lábadozás költségeit kell előteremtenie, mely 70 ezer dollárra, vagyis mintegy 20 millió forintnak megfelelő összegre rúg. Tridevil, akit civilben egyébként Alisha Hesslernek hívnak, a GoFundMe oldalon indított gyűjtést. Egyelőre nem sokan adatoztak a nemesnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető célra, jelen pillanatban mindössze 670 dollárnál áll a számláló. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top