nlc.hu
Trend

A plasztikafüggő Amber May

Akkora melleket plasztikáztatott, hogy már a volán mögé sem fér be

Bár már így is extrém méretűek a keblei, a plasztikafüggő nő továbbra sem szándékozik leállni a mellnagyobbításokkal.

A brit Amber May a szigetország legnagyobb plasztikmelleinek tulajdonosa. A nő öt mellnagyobbításon van túl, melyekre összesen 70 ezer angol fontot, vagyis mintegy 30 millió forintnak megfelelő összeget költött. A keblei súlya egy-egy tégláéval vetekszik. A nő, aki eleven Barbie babának szeretne kinézni, két orrplasztikán, arcfeltöltéseken és fenéknagyobbításon is átesett. A beavatkozásokat az OnlyFansen szerzett bevételeiből fedezi. 

„A melleim korlátoznak bizonyos dolgokban, mint például az edzésben és a cipőfűzőm bekötésében. Nehezen találok a megfelelő ruhákat is” – fejtegette, illetve elárulta azt is, a mellmérete miatt az autója volánja mögé sem fért be, ezért kénytelen volt egy nagyobb járművet venni.

Amber May

Amber May (Forrás: Profimedia)

Arról is beszált, hogy gyakran kap olyan megjegyzéseket, miszerint túl messzire ment a plasztikákkal, vagy hogy a mellei ki fognak durranni, ám ezekkel nem foglalkozik. Saját bevallása szerint imádja a művi megjelenést és mindent, ami rózsaszín. 

Amber May még ebben az évben újabb mellnagyobbítást csináltat, amiért Belgiumba kell utaznia, mivel csak ott talált olyan plasztikai sebészt, aki hajlandó elvégezni a műtétet. 

„Alig várom, hogy lássam, hogyan fogok kinézni!” – mondta a nő, aki az újabb operációért 30 ezer fontot, vagyis közel 14 millió forintot fizet majd az orvosnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top