nlc.hu
Trend

Amerika legnagyobb mennű nője

Megbánta a plasztikáit Amerika legnagyobb mellű nője

Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb kebleivel rendelkező nője szeretné visszakapni a régi testét.

„Volt egy elrontott orrplasztikám, két fenéknagyobbításom, és hét műtéten estem át, hogy enyémek legyenek a legnagyobb mellek az Egyesült Államokban, de most visszatérek eredeti testemhez” –  nyilatkozta Neyleen Ashley a Jam Prime-nak.

A 34 éves, Miamiban élő modell azt mondja, szépészeti beavatkozásainak többségét azért végeztette el, mert egy számára fontos személy azt éreztette vele, hogy szüksége van ezekre. 

Neyleen Ashley

Megbánta a plasztikai beavatkozásokat (Fotó: Profimedia)

„Először 18 évesen kaptam mellimplantátumot, de rosszul végezték el a beavatkozást, és nem gyógyult be megfelelően, így az egyik mellem jelentősen magasabban volt, mint a másik. Új implantátumokkal korrigálták őket, amelyek 650 köbcentiméteresek voltak. Imádtam őket, és végre boldognak éreztem magam, tökéletesen passzoltak a testemhez. De aztán elkezdtem randizni valakivel, akinek abszolút rögeszméje volt a nagy mell, és azt az érzést keltette bennem, hogy nagyobb melleket kell csináltatnom, hogy kiérdemeljem a figyelmét. És ekkor még mindig nem éreztem magam elég jónak, úgyhogy ismét kés alá feküdtem egy olcsó plasztikai klinikán, hogy a legnagyobb melleket műttessem magamnak, amit csak legálisan megtehetek az Egyesült Államokban.”

Az azóta eltelt években több korrekciós műtéten is átesett, ám hatalmas, H-kosaras műmellei miatt elviselhetetlen nyak- és  hátfájdalmakkal, illetve gyakori migrénnel küzdött. Saját bevallása szerint ezért, illetve más okokból is megbánta, hogy plasztikáztatott. A legnagyobb vágya, hogy visszakapja az eredeti, természetes testét.  

Neyleen Ashley

Neyleen Ashley (Fotó: Profimedia)

Ashley azt tervezi, hogy újra kés alá fekszik és kisebbre cserélteti az implantátumait vagy zsírátültetéssel tölteti fel a kebleit. Az orvosok, akikkel eddig konzultált, arra figyelmeztették ugyanakkor, hogy ez egy jelentős sebészeti beavatkozás lenne és nem úszná meg a látható hegesedést sem.

A nő reméli, hogy története mások számára tanulságul szolgál és kétszer is meggondolják, mielőtt belevágnak bármiféle plasztikai műtétbe.

Ez is érdekelhet Jasmine Tridevil a hárommelű nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top