nlc.hu
Trend

Nyári manikűr

Varázsolj a körmödre nyári naplementét! Így készül a sunset manikűr

A napnyugta színeiben pompázó, szépen festett körmök látványával egyszerűen nem lehet betelni. Megmutatjuk, hogyan készíthetsz magadnak ilyet te is.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra kevés olyan élmény van a hétköznapokban, ami akkora elégedettséggel tölt el, mint a frissen elkészült, gyönyörű színekben pompázó manikűr. Nem vagyok egy nude-barát, engem tökéletesen hidegen hagyott a nude őrület, ami az elmúlt években hatalmas trenddé nőtte ki magát. Én imádom a dögös színeket, a buja lilákat, a szexi pirosakat, a huncutul csillogó sellőporokat és ilyenkor, nyáron az élénk, neon színű manikűr  a kedvencem. Most például így néz ki a körmöm:

Szerintem a macskám is elégedett az új manikűrömmel. (A szerő fotója)

Szerintem a macskám is elégedett az új manikűrömmel. (A szerő fotója)

De már azt is tudom, legközelebb milyen géllakkot szeretnék. Szerintem csodaszép a sunset vagy naplemente manikűr, amit nevezhetünk éppenséggel ombrénak is. A lakkozás lényege, hogy két, de még inkább három színt szépen összemosva viszünk fel szivaccsal a köröm felületére, és az így egymásba mosódó színek a naplemente gyönyörű árnyalatait idézik vissza. Mutatok is pár elkészült mintát az Instagramról, majd a végén egy videó is lesz, ha úgy döntötök, ti otthon szeretnétek elkészíteni ezt a káprázatosan szép nyári manikűrt.

Ha a sárga és a narancs a kedvenced:

Körömformától függetlenül jól néz ki:

És ha matt, akkor is gyönyörű:

Ha kombinálnád mintával is:

Vagy némi csillámporral szeretnéd:

Pinkek, lilák, szevasztok!

Matricarajongók, ez nektek való:

És ha magad is elkészítenéd a naplemente manikűrt, itt egy rövid oktatóvideó, ami segíteni fog az ombre alap létrehozásában. Nyugi, nem bonyolult a dolog:

 

Ha te is manikűrrajongó vagy, ezt figyeld:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top