Trend

Pillangóhatás és dupla francia – ezek a manikűrök hódítanak idén nyáron

Ha nyár, akkor új divat a körömdíszítésben. Mutatunk most nektek tíz trendet, ami minden bizonnyal a nyár slágere lesz a manikűr szerelmeseinél.
Ez a manikűr nagy kedvencünk.

Vannak olyan nyári témák, amelyek örökzöldnek bizonyulnak. Ilyen például a hosszú haj vagy rövid haj kérdése, a tetoválás, illetve a manikűr. Az idei, szokatlan és nyomasztó tavasz után végre beköszöntött a nyár, jöhetnek a strandpapucsok, a szalmakalapok és a neonszínű nyári ruhák. Meg persze a vidám manikűrök és szandálokból kikukucskáló szép pedikűrök.

Bár a nyaralás sajnos idén sokaknak ki fog maradni, azért ha egy mód van rá, attól azért ne fosszuk meg magunkat, hogy amennyire a körülményeink engedik, jól érezzük magunkat a bőrünkben. Én, ha valamivel biztosan fel tudom dobni a hangulatomat, az egy szépen díszített csillogó köröm. Lássuk most, mik azok a körömtrendek 2020 nyarán, amik igazán menőnek számítanak.

1.Marad a matt

A matt körmök már jó ideje divatosak, nyáron különösen a tengerszínű árnyalatok lesznek azok.

2. Gyümölcsök, de csak mértékkel

A francia manikűr fehér helyett színes végekkel már korábban is. Most a színesítést trendi lesz valamilyen gyümölcs jegyében kombinálni. Alább például klementinnel sikerült:

3. Éljenek a cukorkaszínek!

A pasztelles sárga, kék és rózsaszín egy csomag selyemcukrot juttat eszünkbe.

4. Dupla francia az egyszerűség szerelmeseinek

A francia manikűr már évtizedek óta ott van a kedvencek között, egyszerűen imádjuk. Idén pedig meg is duplázzuk, de csak semmi túlzás: nude árnyalatok, egyszerű vonalak.

5. Feketén-fehéren

A fekete-fehér csíkos és pöttyös darabok ebben a szezonban hódítanak. Ez várható a körömtrend terén is, ráadásul egy csíkos manikűrt otthon sem nagy kunszt elkészíteni, elég pár csík ragasztószalag, és sima ügy az egész.

6. Színes hullámok 

Ha nyár, akkor tenger (folyó, tó – mindegy, csak víz legyen, amiben megmártózhatunk) és hullámzás. Ennek jegyében készülnek a színes, hullámvonalas manikűrök idén:

7. Mandulaforma, díszített végekkel

Nekünk nem a kedvencünk a hosszabbra hagyott, mandula alakúra formázott köröm, de tény, hogy az utóbbi időben sokan váltottak erre a fazonra. Ha nyáron a hosszú körömvégeket még bohókás mintákkal is ellátjátok, eszméletlen trendik lesztek.

8. Pillangóhatás, te csodás

A pillangó minta sokak kedvence, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, vagy éppen körömdíszítésről. Idén ráadásul divat is, úgyhogy hadd jöjjenek a lepkék!

9. A sárga ötven árnyalata

Citromsárga, napsárga vagy éppen narancsba hajló – mindegyiket szeretjük, mert energiával tölt fel bennünket. Ki ne viselné a körmén is örömmel ezeket a színeket?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OPI (@opi) által megosztott bejegyzés,

10. Mosolyogj – a körmöddel is

A lakásba zárva töltött, nyomasztó hónapok után igazán ránk fér már egy kis vidámság. Dobd fel a nude lakkodat smiley-kkal, és meglásd, mindig jó kedvre derülsz, ha rá nézel.

 

via

Ha még mazsoláznál az idei nyár trendjeiből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top