nlc.hu
Trend

Katasztrofális farmerbakik

8 katasztrofális farmer, amire kár volt pazarolni az anyagot

A farmer múlhatatlan divat, ám igazán újat alkotni már nagyon nehéz belőle. A tervezők azért időről időre megpróbálkoznak a dologgal, és olykor egészen bizarr megoldások születnek...

Határozatlanoknak

Egy orosz dizájnerházaspár, Ksenia és Anton Schnaider tervezte ezt az aszimmetrikus szárú farmert. Talán azokra gondoltak, akik határozatlanok abban a kérdésben, hogy szűk vagy inkább bő szárú farmert szeretnének hordani, vagy talán csak félrement a kreativitás… A nadrág árát mindenesetre megkérik: átszámítva 105 ezer forintba kerül.

felemás farmer

(Fotó: Instagram@kseniaschnaider)

Sorton sort

Az amerikai R13 prémium farmermárka 2018-as nyári kollekciójából való ez a farmersort, amit azzal akartak különlegessé tenni, hogy a hátuljára rávarrtak még pluszban egy fél farmersortot. Ezzel pedig megalkották azt a farmersortot, mely garantáltan, alkattól függetlenül bárkinek pocsék feneket csinál. Mindezt 565 dollárért, azaz úgy 160 ezer forintért.

Farmerkatasztrófák

 (Fotó: R13)

Félregombolva

A francia Y / Project tervezői kifejezetten jeleskednek abban, hogy bizarrabbnál bizarrabb farmereket kreáljanak. Egyik “csúcsteljesítményük” ez a modell, melyet extrém magas derékkal láttak el. Annyira magassal, amilyen embernek sincs, így a nadrág derékrészét csak lógatva és félregombolva lehet hordani.  

Y/Project farmer

(Fotó: Farfetch)

266 centi

Az amerikai Bronze56K 2018-ban dobta piacra az alábbi képen látható farmert, melynek hossza egészen pontosan 266 centiméter. Ebből adódóan kétféleképpen lehet hordani: magas helyen üldögélve, láblógatva, vagy a lábszáron harmonikaszerűen feltűrve. Az ára egyébként 500 dollár, azaz nagyjából 140 ezer forint.

Bronze56K farmer

(Fotó: Bronze56K)

Bugyi nélkül 

Ez, az Opening Ceremony tavalyelőtti kollekciójából való nadrág szemből, illetve hátulról nézve úgy néz ki, mint egy átlagos farmer, azonban oldalt testszínű, hálószerű anyag tartja össze, mely teljes hosszában megmutatja a lábakat, illetve az alsónemű hiányát. A fotón, egy helyben állva pózoló modellen így is eltakarja ugyan az intim részeket, ám arra azért nem vennénk mérget, hogy ez mozgás közben is így marad…

Opening Ceremony farmer

(Fotó: Opening Ceremony)

Kötözött sonka

A Fashion Nova szintén 2018-ban rukkolt elő ezzel a nadrággal, mely bárkiből kötözött sonkát csinál. Bugyit persze ehhez sem ér felvenni.

Fashion Nova fűős farmer

(Fotó: Instagram@Fashion Nova)

Farmerbugyi

A fentebb már említett Y/Project műve a farmerbugyi is. A tervezők szerint egyébként a holmi igazán sokoldalú, hiszen amellett, hogy fel lehet venni magában, alsóneműként vagy egy másik nadrágra ráhúzva is hordható, sőt, akár övet is tehetünk rá. Köszi.

farmerbugyi

(Fotó: Ssense.com)

Tanga

A japán Thibaut márka a 2017-es Amazon Fashion Weeken mutatta be a kutya szájából rángatott farmerek csúcsmodelljét, amin jelentősen több az anyag hiánya, mint maga az anyag. Utóbbi lényegében csak jelzésértékkel van jelen a ruhadarabon, melyhez képest az előző bekezdésben bemutatott farmerbugyi is kifejezetten szofisztikált, sokat fedő ruhadarabnak tűnik.

Még több divatkatasztrófa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top