nlc.hu
Trend

Frizurák hőségben

Ne száríts hajat 40 fokban! – 6 könnyű frizura hőségben

A félhosszú és hosszú hajjal van a legtöbb gond a hőségben, ha nem akarod, hogy a nyakadban csatakosra izzadjon. Mutatunk pár frizurát, amivel elviselhetőbb lesz a meleg.

A félhosszú haj még problémásabb, mint a hosszú, mert hajszárítóval kell általában formázni, ha azt akarjuk, hogy kinézzen valahogy. Ez a 40 fokos hőségben különösen rosszul tud esni, az meg főleg gondot okoz, hogy belelóg a hajunk a nyakunkba, arcunkba, és tíz perccel azután, hogy belőttük a frizurát, már úgy nézünk ki, mint egy ázott pincsikutya. A nagy melegben a legjobb, ha a következő hat könnyű frizurát hordjuk, és még a hajszárítót is a fiókban hagyhatjuk.

Fejbúbkonty

Könnyű frizurák hőségre

Ha hőség van, tűzz kontyot a fejed tetejére (Kép: Unsplash)

A legegyszerűbb frizura nyáron, aminek most nagy divatja van: tűzd fel a hajad fejed tetejére, készíts belőle kontyot, hogy utána egész nap ne kelljen a a frizuráddal törődni. Ehhez egy kicsivel hosszabb haj a megfelelő, de a félhosszúra is lesz megoldásunk.

Tarkókonty

Hőségben könnyű frizurák kellenek

Ha tarkóra rakod a kontyot, elegánsabb frizurád lesz (Kép: Unsplash)

Már a rövdebb hajból is elkészíthető frizura, amikor nem a fejbúbodra, hanem alulra, a tarkódohoz tűzöd a kontyot. Ez ráadásul ad egy kis eleganciát is a frizurához, és az is szép, ha a homlokodnál kunkorodnak a rakoncátlan, rövidebb fürtök.

Félkonty

Könnyű nyári frizurák

Félhosszú hajhoz tökéletes választás a félkontyos frizura (Kép: Unsplash)

A kontyok az idei nyár sztárjai, ha pedig olyan hosszú csak a hajad, hogy épp a füled alá ér, akkor sem kell lemondani róluk. Kösd fel a fejed tetejére a hajadat úgy, hogy csak a haj első részét fogod össze. Vagány, csajos frizura, minimális erőfeszítéssel, mégis segít megelőzni, hogy a hajad csapzott legyen az izzadástól.

Két konty

Frizurák a nagy hőségre

Bájos a tinilányos frizura felnőtt nőkön (Kép: Unsplash)

Még nincs vége a kontyoknak: miért ne lehetne tinilányosra venni a figurát, és két játékos kontyot űzni a fejtetőre? Működik teljes és félkonyt formában is, az eredmény pedig cuki, mégis nőies frizura lesz, ami alatt tud lélegezni a fejbőr is.

Két kis fonat

Készíts könnyű nyári frizurákat

A két fonat egyszerű és gyors frizura (Kép: Unsplash)

A világ legegyszerűbb frizurája, ami megment attól, hogy a hajad első tincsei az arcodba lógva rádtapadjanak. Válaszd ketté a hajat, az első két vékony tincset fond végig, és kész is, nem kell aznap már törődni a frizuráddal.

Trükkös fonat

Frizuratippek a nagy hőségben

Romantikus frizura hosszabb hajból (Kép: Unsplash)

Természetesen bármilyen fonat megteszi, hiszen pont elérheted vele a célodat, miszerint nem repked a fejed, nyakad, arcod körül a hajad. De ez a trükkös fonat annyira bájos és romantikus, hogy kihagyhatatlan, ha hosszabb hajad van, muszáj kipróbálni.

Még több frizura:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top