nlc.hu
Trend

Frizurák edzéshez

10 tökéletes és praktikus frizura edzéshez

Ki törődik a frizurájával, amikor épp edzésről van szó? Természetesen mi, nők.
Praktikus frizurák az edzéshez

Nemcsak azért fontos, hogy milyen a frizuránk edzés közben, mert csatakosra izzadva is szeretünk jól kinézni – persze ez is benne van a pakliban -, hanem mert nem túl kellemes úgy ugrálni, hogy közben a hajunk belelóg a szemünkbe, nyakunkba, repked szerteszét. Ezért hoztunk ma 10 olyan frizurát, ami tökéletes az edzéshez, és még szépek is leszünk vele.

10 tökéletes és praktikus frizura edzéshez

Rejtett fonás

A fejtetőre tűzött konty már önmagában is jó ötlet, de az az egy tincs befonva hátul megbolondítja alaposan. Ráadásul kordában tartja a fonat a lázadó, rövidebb alsó tincseket.

Konty

A legegyszerűbb módon tűzd a fejed tetejére a hajadat, ebben az esetben a göndör hajúak előnyben vannak, az ő hajukkal aztán tényleg nem kell ennél a frizuránál sokat vacakolni.

Lófarok

De nem ám hátul, hanem minél magasabban lesz jó az a lófarok. Így az elöl rendetlenkedő tincsek sem csapnak majd az arcodba.

Két fonat

A két fonat esetében is az a jó, ha egészen a homlokodtól indul, hogy az első, rövidebb hajszálakat is megfogja, és ne zavarjanak edzés közben. Nem is muszáj végig befonni, végződhet simán copfban a fonat.

Konty és kendő

A legjobb frizura, ha nincs időd edzés után hajat mosni. A kendőben egy divatos kiegészítőt is tisztelhetünk, ráadásul a helyén tartja a kontyot.

Lófarok és fonat

Ha olyan az edzés, ami közben sokat kell ugrálni, akkor érdemes a lófarkat még be is fonni, hogy ne repkedjen a hosszú haj.

Többpontos copf

Ez a frizura azért nagyon praktikus, mert rögzíti a hajat a fejhez, így teljesen biztonságban leszel mozgás közben.

Félcopf

Rövidebb hajnál jó ötlet, hogy csak a haj első részét fogod össze copfban, megvédve az arcodat a hajadtól.

Hajpánt

Egy szélesebb hajpánt vagy kendő is lehet megmentője a repkedő hajszálaknak, rövid hajnál jobban ajánlott, mert az nem lóg bele a nyakadba.

Két copf

Játékos, különleges megjelenést ad, ha nem egy, hanem két copfot csinálsz a hajadból. Ráadásul így az elöl szállingózó tincseket is jobban meg tudod regulázni.

Kiemelt kép: Unsplash

Próbáld ki ezeket a frizurákat is!

via

Adunk még frizuratippeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top