nlc.hu
Trend

Másold le Meghan Markle frizuráját!

Másold le Meghan Markle frizuráját! – lépésről lépésre

Meghan Markle egyik védjegye hosszú, dús, csokibarna hajkoronája. Ha hasonló hajhosszal rendelkezel, mint ő, a frizurája többi elemét könnyedén lemásolhatod.

Meghan Markle igazán megosztó személyiség, a viselkedése, megnyilvánulásai, döntései miatt lehet kedvelni vagy épp nem kedvelni. Azt ugyanakkor el kell ismerni, hogy a külseje, stílusa nagyon átgondolt, letisztult és számos szempontból követhetőbb is a hétköznapi nők számára, mint az a klasszikusabb, régimódibb irányvonal, melyet Katalin hercegené képvisel az öltözködésével. Egy tavalyi felmérés szerint egyébként Meghan már fontosabb divatinfluencernek számít, mint sógornője. A Lyst több mint 20 millió keresés statisztikáit elemezte, amiből kiderült, hogy Meghan Markle öltözékei közel kétszer olyan felkapottak, mint Katalinéi. Az általa viselt holmik iránt ugyanis 216 százalékkal nőtt meg az érdeklődés az oldalon, míg Katalin „csak” 119 százalékkal tudta növelni azt.

Meghan védjegyének számít a frizurája is, melyhez hasonlóra – egyébként érthető módon – nagyon sok nő vágyik. Ha te is közéjük tartozol, segítünk, hogyan másolhatod le.

Meghan Markle (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Meghan Markle (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Hajszín

Meghan jellegzetes hajszínét kanadai fodrásza, Luis Pacheco álmodta meg még 2017-ben. A cél az volt, hogy a szín természetesnek hasson, és jól mutasson a kamerák előtt, illetve a fotókon. Az alapszín mély csokoládébarna, melyet arany és bézs tónusokkal gazdagítottak. “Telt, egészséges és tükröződő” – jellemezte a hajszínt a szakember a Hello! magazinnak adott nyilatkozatában. A hajszínt havonta frissítik, négyhavonta pedig highlights vagy lowlights, vagyis finom, napszítta hatású festést is kapnak a tincsei.

Frizurák

Markle leggyakrabban kiengedve, laza hullámokba szárítva hordja a haját. Ha hosszú, egyenes vagy enyhén hullámos a hajad, hasonló frizurát te is könnyedén készíthetsz magadnak:

  • Mosd meg a hajad hidratáló samponnal vagy tegyél rá hajban hagyható hidratáló kondicionálót, esetleg szérumot!
  • A hajadat szárítsd meg, a hajszárítót felfelé és kifelé mozgatva, hogy minél inkább “felfújd” a textúrát!
  • A frissen szárított hajad csavard fel nagyobb méretű hajcsavarókra! (Legmegfelelőbb e célra a tépőzáras hajcsavaró.) 
  • Miután kivetted a hajcsavarókat, az ujjaiddal vagy széles fogú fésűvel bontsd ki a hajad!
Ha nem kiengedve, akkor leggyakrabban így hordja a haját

Ha nem kiengedve, akkor leggyakrabban így hordja a haját (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Amikor nem kiengedve, akkor az esetek többségében laza, kócos(nak tűnő) kontyban viseli a haját. A “zuhanykontyot” olyannyira divatba hozta, hogy 2018 első hónapjaiban a Pinteresen például 1247 százalékkal nőtt meg az érdeklődés a hajviselet iránt, melyet egyébként szintén nem ördöngősség elkészíteni.  

  • Hajhabbal kissé borzold össze a hajadat! Ha nagyon laposnak érzed, finoman fel is tupírozhatod, különösen a fejtető hátsó részén!
  • A választékot készítsd el a szokott helyre (lehet középen vagy oldalt is), majd elöl válassz le két vékonyabb tincset!
  • A hajad többi részét fogd laza, alacsony lófarokba, gumizd össze, majd tekerd fel kontyba és hajtűkkel rögzítsd! Ha a konty túl szorosnak, szabályosnak tűnik, húzkodj ki belőle néhány tincset, hajvéget!
  • A konty feletti részt széles fogú fésű segítségével kissé emeld meg!
  • Ha az elöl hagyott két tincs teljesen egyenes, süss beléjük laza hullámot!

Olvass még Meghan Markle stílusáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top