Trend

Meghan a divatban már legyőzte Katalint, de van, amiben meg sem közelíti

Így áll Katalin hercegné és Meghan hercegné versengése 2019 nyarán...

Mióta Meghan Markle feltűnt Harry herceg oldalán, folyton a legkülönfélébb szempontok alapján hasonlítgatják össze Katalin hercegnével, amiben persze nincs semmi meglepő. 

Meghan hercegné mostanra fontosabb divatinfluencernek számít, mint sógornője, aki persze még így is szintén komoly befolyással bír a trendek alakulására. A Lyst több mint 20 millió keresés statisztikáit elemezte az elmúlt két évből, amiből kiderült, hogy Meghan hercegné öltözékei közel kétszer olyan felkapottak, mint Katalinéi. A Meghan által viselt holmik iránt ugyanis 216 százalékkal nőtt meg az érdeklődés az oldalon, míg Katalin „csak” 119 százalékkal tudta növelni azt.

Mindez persze abból is adódhat, hogy Katalin ruhatára sokkal klasszikusabb, kissé régimódibb, míg Meghan modern-minimalista stílusa sokkal aktuálisabb, és nagyságrendekkel közelebb is áll egy hétköznapi nő gardróbjához. 

Meghan hercegné Katalin hercegné

Meghan hercegné és Katalin hercegné Wimbledonban (Getty Images)

Van azonban valami, amiben Meghan nem csupán legyőzni, de még csak megközelíteni sem tudja Katalint, ez pedig az általános népszerűség. Egy nemrégiben készült felmérésben arról kérdezték az embereket, hogy ki a kedvenc tagjuk a brit királyi családból. Katalin itt a szavazatok 30 százalékát söpörte be, míg Meghan csupán 6 százalékot kapott. Érdekességképp: Vilmos herceg ugyanennyit. Senki sem tudta azonban legyőzni II. Erzsébetet, akire 40 százalék szavazott.

Az Opinium vállalat e témában készült kutatása hasonló eredményekre jutott: Meghan hercegné népszerűsége 37 százalékos, míg Kataliné 62 százalékon áll, megközelítve a királynőt, aki 70 százalékot kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top