nlc.hu
Trend

Felsők kis- és nagy mellekre

Ilyen felsőket hordj, ha nem átlagos méretű a melled

Az átlagosnál kisebb, vagy épp ellenkezőleg, nagyobb mellekkel rendelkezel? Mutatjuk, milyen típusú felsőrészeket érdemes viselned.

Kis mellekhez

Az ugyenvezett halter top, vagyis a kulcscsont magasságában záródó, de vállakat szabadon hagyó felsőrész az egyik legelőnyösebb viselet, ha kicsik a melleid. A fazon ugyanis vállakra és a karokra teszi a hangsúlyt, a kis melleket pedig a legelőnyösebb módon keretezi. Az ilyen felsőket nyugodtan viselheted akár melltartó nélkül is, viszont ha melltartót veszel fel hozzá, az legyen pánt nélküli, vagy olyan pántos, ami nem lóg ki a ruha alól.

Felső kis mellre

Zara

A kismellűeknek mindenképp előnyösek azok a felsők is, melyeket a mellkason, vagy akár elöl teljes egészében fodrok vagy hasonló rátétek díszítenek. Ezek ugyanis optikailag mindig nagyobbnak mutatják a kebleket.

Felső kis mellre

Zara

Kismellűként bevállalhatod az egészen mély, akár köldökig kivágott felsőket is. Az ilyen topok nagyobb keblekkel meglehetősen közönségesen hatnak, kis mellekkel viszont éppen annyira szexisek, amennyire kell. Az ilyen módon dekoltált felsők esetében a melltartó nem jöhet szóba, viszont ha a kivágást nem fogja össze semmi, érdemes azért kétoldalú dekoltázsragasztóval a testhez rögzíteni a holmit a kritikus pontokon.

Felső kis mellre

ASOS

Nagy mellekhez

Nagy mellekhez az egyik legelőnyösebb a kerek, nem túl mély, de nem is túl magasan záródó nyakkivágás. Ez nem mutat túl sokat, a mellek kerek formáit viszont optikailag szépen kiegyensúlyozza. Ilyen kivágással gyakorlatilag mindenféle ruhadarab klasszul fog állni, a basic toptól akár az alkalmi ruhákig.

Felső nagy mellre

CurvySense

Az átlapolós felsők – azon belül is azok, melyek nincsenek elöl összevarrva, hanem valóban te hajtogathatod be és kötheted meg őket – nagyjából minden testalkathoz előnyösek, a nagy mellmérettel rendelkezőknek viszont különösen. Éppen azért, ezeknél nem áll fenn a veszély, hogy bevágnak, húzódnak, nem férsz el bennük, hiszen kényelmesen elrendezgetheted a kebleiden az anyagot, derékben pedig olyan szorosra kötöd, ami számodra a legmegfelelőbb.

ASOS

ASOS

Ha szeretnéd megmutatni a nőies formáid, ám lehetőleg csupaszon hagyott felületek nélkül, az egyszínű, díszítések nélküli garbó lesz a barátod. Fontos, hogy a garbó alatt lehetőleg sima, méretben pontosan passzoló melltartót vagy bodyt viselj, hiszen akkor érvényesül igazán szépen a sziluett, ha átütő bevágások, kitöremkedések, varrások vagy csipkék nem zavarják meg. 

Felső nagy mellre

CurvySense

Még több divattipp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top