nlc.hu
Trend

Divatos esőkabátok

6 trendi esőkabát 8000 forint alatt, minden alkalomra

Sportostól a minimalistán át az elegánsig. Divatos esőkabátok, az őszi esők idejére.

Sportos mentazöld

Ezzel a mentazöld esőkabáttal a legkomorabb őszi napokba is csempészhetsz némi üdeséget. Saját zsebebe hajtogatható, így simán elfér a társkában. Kiránduláshoz, sporthoz is szuper, hiszen könnyű, légáteresztő anyagból készült és a mozásban sem akadályoz.

Esőkabát

Quechua – Decathlon, 4490 forint

Praktikus bringás

Ha esős időben is bringával jársz, mindenképp szükséged van egy praktikus esőköpenyre. Ez a modell fejtől térdig megvéd az esőtől, ráadásul az övnél, és a kormánynál rögzíthető, így nem fog elcsúszkálni menet közben. A teljes védelemért érdemes esőnadrággal is kiegészíteni.

Decathlon, 6990 forint

BTWIN – Decathlon, 6990 forint

Klasszikus sárga

A klasszikus citromsárga esőkabát soha nem megy ki a divatból. Ezt a modellt ráadásul még egy feliratos csík is díszíti. Nyakon magasan cipzárazható, a gumírozott kapucni pedig az arc körül is rendesen véd. Hátul kissé hosszított fazonú, így akkor sem ázik át a nadrágod, ha például egy nedves padra huppansz le.

Esőkabát

Gate Shop, 6995 forint

Elegáns kockás

Bár az esőkabát jellemzően nem épp elegáns holmi, a fekete-fehér kockás mintával azonban mégis az. Ezt a derékban szűkített darab szuper választás hétköznapra, tökéletesen passzol a fekete, fekete-fehér, de az élénkebb színű outfitekhez is, illetve farmernadrággal is mutatós.

Esőkabát

ASOS, 5935 forint

Extravagáns ezüst

A kedveled a kissé extravagánsabb darabokat, ezt az ezüstszínű, újrahasznosítható anyagból készült esőkabátot imádni fogod. Nem csak az esőtől, de a széltől is véd, mindemellett fényvisszaverő. Mivel laposra hajtogatható, gond nélkül magaddal viheted szinte bárhová.

Esőkabát

IKEA, 5990 forint

Áttetsző minimalista

Ha olyan esőkabátot keresel, amit bármihez felvehetsz, válassz egy színtelen, áttetsző darabot! Az ilyen és ehhez hasonló, minimalista modellek továbbra is divatosak és tényleg mindenhez passzolnak. A nejlonszatyorszerű hatástól sem kell ugyanakkor tartanod, hiszen a szegélyek és a gombok igazán sikkessé teszik a holmit.

Esőkabát

Answear, 7590 forint

Még több őszi trend:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top