nlc.hu
Trend

Divatos őszi ruhák 6000 forint alatt

20 divatos, őszi ruhadarab, 6000 forint alatt

Ha frissítenéd a ruhatáradat őszre egy-két aktuálisan trendi darabbal, de nem szeretnél túl sokat költeni, figyelj! Következnek a szezon legdivatosabb darabjai, 6000 forint alatti árkategóriában.

Felsők

Zara, 4995 forint

Zara, 4995 forint

A nyáron jöttek divatba, de az őszi szezonra is velünk maradnak majd a válltöméses pólók. Alapdarabok lesznek, hiszen sokféle szettbe beilleszthetők és változatosabb alternatívát jelentenek a szimpla pamutpólók helyett. A legjobban akkor jársz, ha egy egyszínű fehéret, feketét vagy egy csíkosat szerzel be, hiszen ezeket kombinálhatod a legsokoldalúbban.

Stradivarius, 4595 forint

Stradivarius, 4595 forint

A vékony, kötött, ujjatlan top ősszel újra aktuális lesz. Felveheted szoknyával vagy nadrággal, elegánsabb vagy lazább szettek részeként, magában vagy kardigánnal, blézerrel, kabátkával… Válassz belőle egy izgalmas színt, például ezt a különleges, világító lilát! 

Stradivarius, 5995 forint

Stradivarius, 5995 forint

Az előttünk álló szezonban visszatérnek a hetvenes évek stílusát idéző, bájos, mintás-hímzett kis kötött mellénykék. Viseleted magában, mint egy topot, de ráveheted egy blúzra vagy egy vékonyabb garbóra is. Legjobban klasszikus kék farmeres outfitekben mutat.

Mohito, 5995 forint

Mohito, 5995 forint

A Pán Péter gallér és a puffos ujj egyértelműen uralja majd a blúzok divatját ősszel, ez a modell pedig egyesíti a két trendet. Megfelel az irodai dress code-nak, de hordhatod sok minden mással is. Bőrnadrággal vagy bőrszoknyával például kifejezetten dögös kombináció.

Stradivarius, 5595 forint

Stradivarius, 5595 forint

A szezon egyik legmenőbb mintája a pöttyös lesz, így ha még nincs pöttyös inged vagy blúzod, itt az ideje, hogy beszerezz egyet. A már említett puffos ujjnak pedig különösképp jól áll ez a minta, így az ilyen és ehhez hasonló modellek igazán stílusos darabjai lehetnek a gardróbodnak.

H&M, 5995 forint

H&M, 5995 forint

Ez a lágy esésű, halvány rózsaszín blúz a kontrasztos masnival klasszikusan sikkes holmi, mely nem csak az előttünk álló őszön, de évek múlva is divatos lesz. Fekete, magas derekú ceruzaszoknyával vagy szivarnadrággal a legtutibb.

H&M, 3495 forint

H&M, 3495 forint

Azokon az őszi napokon, amikor egy sima pamut felsőhöz már hűvös van, de a hosszú ujjú pulóver még sok lenne, nagyon jó szolgálatot tesz majd egy ilyen rövid ujjú, finomkötött pulóver. 

Reserved, 5995 forint

Reserved, 5995 forint

A szürke, kötött pulóver minden ősz és tél egyik kulcsdarabja. Ezt a modellt a mintája teszi különlegesebbé az átlag basic pulcsiknál, ez azonban nem megy a hordhatóság rovására, hiszen a szabása és az árnyalata sokoldalúan variálhatóvá teszi.

H&M, 5995 forint

H&M, 5995 forint 

Kényelmes, enyhén oversize kötött pulóver, mely lehet akár a szetted főszereplője, de olyankor is bevethető, ha csak magadra kapnál még valamit. 

Reserved, 4495 forint

Reserved, 4495 forint

Ősz elején még kabát helyett is felveheted, később, ha már hidegebb lesz, a kabát alatt, plusz rétegként is elfér majd ez a letisztult, szofisztikált árnyalatú köpenykardigán.

Ruhák, szoknyák

Reserved, 5995 forint

Reserved, 5995 forint

Így néz ki egy kifogástalan alapruha 2020 őszére. A khaki a szezon egyik meghatározó divatszíne lesz, az “emeletes”, bővülő szoknyaszabás pedig tavasz óta velünk van, és úgy tűnik, marad is még egy darabig. Ha szeretnéd feldobni a ruha egyszerűségét, a legkönnyebben úgy teheted meg, ha a rajta lévő övet egy látványosabb, extrább darabra cseréled.

Stradivarius, 5995 forint

Stradivarius, 5995 forint

A virágminták ebben az évben is elkísérnek majd bennünket az őszi-téli időszakba, ám mélyebb, sötétebb tónusú színvilággal, mint amilyet a melegebb hónapokban hordtunk. Ezt a bővülő szabású modellt – melyet Pán Péter gallér díszít – viselheted így, ahogy van, ingruhaként, de akár nadrággal, tunikaként is. Ha pedig szeretnéd hangsúlyozni a derekad, csak csatolj fel rá egy vékony övet!

Zara, 4995 forint

Zara, 4995 forint

Az elegáns tyúklábminta idén tavasszal tért – volna – vissza a divat fősodrába, ám a karantén miatt a trend nem tudott igazán kibontakozni. Na, de majd ősszel! Egy ilyen szoknya igazi Jolly Joker, hiszen fekete, fehér, illetve élénk színű felsőkkel is hibátlan kombináció.

Mango, 3995 forint

Mango, 3995 forint

A kék, midi fazonú farmerszoknya is olyasmi, amire nagyon megéri beruházni – pláne ennyiért -, hiszen egy ilyen holmi évekig bírja, nem megy ki a divatból és bármely évszakban viselhető. Ezt tehát messze nem csak őszre ajánljuk…

H&M, 5995 forint

H&M, 5995 forint

Az előző őszi-téli szezonban mindent vittek a bőr és műbőr szoknyák, illetve nadrágok. Tavasszal és nyáron praktikus okokból ez az irányzat visszaszorult ugyan, ám ahogy jön a hideg, visszatérnek a bőrcuccok is egy újabb körre. Ez a fekete műbőr mini tehát garantáltan alapdarab lesz szeptember-októbertől.

Reserved, 3995 forint

Reserved, 3995 forint

Stabilan velünk maradnak őszre a tüllszoknyák is, melyekből még mindig a pliszírozott változatok a legfelkapottabbak. Újdonság is várható azonban az irányzaton belül: az egyszínű változatoknál ugyanis még pár fokkal menőbbek lesznek a mintás tüllből készült verziók.

Nadrágok

H&M, 5995 forint

H&M, 5995 forint

Az agyonkoptatott, agyonszaggatott farmernadrágokat lassacskán elengedjük és újra előtérbe kerülnek konszolidáltabb, a lyukak és feslések nélküli modellek. Mint például ez. 

Reserved, 3595 forint

Reserved, 3595 forint

Az utóbbi évek egyik legmegosztóbb ruhadarabja, a paperbag nadrág sem mostanában fog még kimenni a divatból. Így, ha kedveled ezt a fazont, örülhetsz, ha pedig még csak mostanában tervezed kipróbálni, a legkevésbé sem késtél le semmiről. 

H&M, 4495 forint

H&M, 4495 forint

A kockás-tyúklábmintás irodista nadrág továbbra is bokavillantós fazonban lesz a legdivatosabb. Ehhez a stílushoz tökéletesen illenek a szezon favoritjai, a puffos ujjú blúzok.

Mango, 5995 forint

Mango, 5995 forint

Ahogy azt fentebb már említettük, a hidegebb évszakok beköszöntével visszatérnek majd a bőrök, műbőrök, illetve a viaszos textúrák, így egy ilyen vagy ehhez hasonló, fényes anyagú skinny nadrágot is megéri beújítani, akár még most, a leárazásokon, akár már az új kollekciókból.

Még több divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top