nlc.hu
Trend

Legelőnyösebb nadrágok vékony combokhoz

Ilyen nadrágokat hordj, ha vékony a combod!

A vékony combokat megfelelően megválasztott nadrágokkal nagyon könnyű optikailag korrigálni. Mutatjuk, melyek a legelőnyösebb fazonok!

Lefelé szűkülő

Ha a combjaid vonalát szeretnéd optikailag erősíteni, minden olyan nadrág jó ötlet, mely a csípő, combok vonalában bővebb, majd a boka felé szűkül, így például a chino vagy a szivarnadrág, illetve mindenféle maszkulin nadrágfazon. A szabásvonalra rásegíthetsz még olyan mintákkal, mint például a kockás, a nagyobb méretű virágos vagy pöttyös, illetve azzal is, ha a nadrág nem elöl cipzáras.

Nadrágok vékony combokra

H&M

Bő farmerek

Farmernadrágból előnyös minden olyan fazon, ami a comb vonalában nem szűk szabású, tehát többek között a boyfriend és a girlfiend jeans, a relaxed fit, a baggy, illetve a mom jeans. Maximálisan felejtősek viszont a skinny fazonok, illetve a bootcut és a trapézvonalú modellek is, hiszen ezek nem hogy vastagabbnak, de még a valóságosnál is vékonyabbnak mutatják a combokat.

Nadrágok vékony combokra

H&M

Bő szár

A teljes egészében bő szárú – lehetőleg már a derék vonalától bővülő – nadrágok szintén a barátaid lesznek, hiszek ezek gyakorlatilag teljesen elrejtik a combok, illetve a lábak formáját, ezzel együtt pedig azok tökéletlenségeit is. Ha azonban 170 centinél alacsonyabb termetű vagy, az ilyen nadrágokhoz célszerű magas talpú vagy magassarkú cipőt húzni, hogy ne nyomjanak össze.

Nadrágok vékony combokra

Zara / Stradivarius

Jogger

A combok optikai erősítésére a jogger fazon is szuper, hiszen ez is szélesít, miközben a combok és a lábszár arányait, valós formáit elrejti. Az ilyen típusú nadrágokat ma már nem csak szabadidős és hétköznapi, de elegáns kivitelű, finomabb anyagokból készült változatokban is megtalálod, és nem csak sportos lábbelikkel, de akár magas sarkúval is viselheted.

Nadrágok vékony combokra

Pull&Bear / Zara

Bőr, műbőr

Vastagabb, nehezebb anyagokból készült és legalább a combrésznél, de akár teljes egészében bő szabású nadrágokban is érdemes gondolkodnod, ebben az esetben ugyanis nem csupán a szabás, de a textúra is erősít. Ilyenek például a laza vonalú, bőr, vagy műbőr nadrágok, melyek az őszi-téli szezonban ismét divatosak lesznek.

Nadrágok vékony combokra

Reserved / NastyGal

Még több divattipp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top