nlc.hu
Trend

Őszi-téli hajszíntrendek 2020

A Zoom platinától a fűszeres gesztenyéig – Az őszi-téli szezon 5 legtrendibb hajszíne

Hajszínváltáson gondolkozol? Szeretnéd, ha még trendi is lenne az árnyalat? Íme az őszi-téli szezon legdivatosabb hajszínei!

Vissza a természeteshez!

A tavaszi karantén alatt sokan – köztük hírességek is – lenövesztették a hajukat, ami markáns trendet indított el. Bármilyen is az eredeti hajszíned, lehetsz akár ősz is, most kimondottan menő lett bevállalni azt. Ha nagyon erős az eltérés a még festett tincsek és a lenövés között, egy ügyesen megkreált ombréval összehangolhatók az árnyalatok. 

Julianne Hough

Fotó: Instagram/juleshough

Fűszeres gesztenye

A fűszeres gesztenye árnyalat alapja természetesen a gesztenyebarna, melybe egészen finom, fahéjszínű átmenetek kerülnek, melegebb és texturáltabb megjelenést kölcsönözve a hajkoronának. A sztárok közül Priyanka Chopra, Katie Mara és Chrissy Teigen is ilyen hajszínt visel mostanában.

Priyanka Chopra

Fotó: Instagram/priyankachopra

Vérnarancs vörös

A vérnarancs vörös árnyalat esetén az alapvetően sötétbarna hajba kerül némi narancsvörös. A vöröses árnyalat inkább a fényben érvényesül, a barna hajnak teltebb, mélyebb tónusokat ad. Ilyen hajszínt festetett többek között Zendaya és Madeline Brewer is.

Madeline Brewer

Fotó: Instagram/madbrew

Zoom platina

A Zoom alkalmazásról kapta a nevét az a platinaszőke tónus, amilyet többek között Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is csináltatott magának nemrég. A szín lényegében a napszítta szőke néhány árnyalattal világosabb verziója. Az elnevezés oka pedig, hogy egy ilyen hajszín a webkamerás képeken is élénken érvényesül és határozott körvonalakat ad az arcnak.

Kaia Gerber

Fotó: Instagram/kaiagerber

Melírtincs elöl

A kilencvenes években hatalmas divat volt a sötét hajba elöl két, a hajtőtől induló, kontrasztosan világos, jellemzően platinaszőke tincset festeni, esetleg ennek ellentéte, világos hajba sötétet. Ez az irányzat most szelídített változatban tért vissza: az első tincsek láthatóan világosabbak ugyan a haj többi részénél, az eltérés azonban nem ad éles kontrasztot, a hajkorona többi részéhez harmonikusan alkalmazkodik, illetve a melírtincs nem teljesen a hajtőtől, hanem néhány centiméterrel lejjebb kezdődik. Ilyet hord Beyoncé is.

Beyoncé

Fotó: Instagram/beyoncé

Még több őszi-téli trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top