Trend

Porcelánból és festett ólomüvegből készít jelmezeket a művész, állítólag pillekönnyűek a darabok

A művész szerint meglepően könnyűek a ruhák.

A profi sminkmester és az autodidakta stylist, Candy festett ólomüvegből és porcelánból készít jelmezeket, amelyek állítólag bátran hordhatóak és még kényelmesek is. A művész mindig is túl nehéznek találta azokat a jelmezeket, amelyeket egy-egy sminkjeihez viseltek a modellek, ezért mindig is kereste a porcelán és az ólomüveg könnyebb és rugalmasabb változatait, amelyekkel alkotásaikat a következő szintre emelheti. Ez az ötlet hívta életre a Porcelain 2.0 nevű kreációját, amelynek darabjai könnyű és hordható porcelánból és ólomüvegből készülnek.

Porcelán és ólomüveg jelmezek

Fotó: Instagram

Az otthoni bezártság, a Covid-19 járvány kezdeti szakaszában sok időt töltött azzal, hogy számos technikával és anyaggal kísérletezzen – ezek közül sok próbálkozás kudarcba is fulladt. Végül a faux porcelán és a mű ólomüveg lett a befutó, amelyekből három hét alatt hozta létre ezeket a drámainak mondható ruhakölteményeket.

A művész most abban reménykedik, hogy Rihannának vagy Lady Gagának is megtetszenek a szettek. Mondjuk szerintünk ez a szett pont bejönne valamelyiküknek:

(via)

A járvány másokból is kihozta a jelmezesdit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top