Család

Mindennap más jelmezben sétáltat kutyát ez a tánctanárnő

Eredetileg csak a barátait akarta jobb kedvre deríteni. De aztán híre ment az akciójának.

Clare Meardon 40 éves, Nagy-Britanniában él és egy tánciskolát működtet. Amióta azonban a kronavírus-járvány a négy fal közé kényszerít mindenkit, az ő hétköznapjai is alaposan megváltoztak. A járvány kitörése előtt épp egy bemutatóra készült a társulatával, így eleve kéznél volt jó pár jelmez, és úgy gondolta, ha már ilyen furcsán alakultak a dolgok, kevésbé szokványos módon használja fel azokat.

Clare most mindennap más kosztümbe öltözve viszi ki sétálni labrador kutyáját a karanténból. Előfordul, hogy balerina, unikornis vagy éppen szuperhős jelmezben tűnik fel az utcán. De megesett már az is, hogy egy falevelekből készült Éva-kosztümben járta az utcákat négylábú társával.

A nő eredetileg csak a barátait akarta felvidítani vicces gúnyáival, ám produkciójának híre ment a médiában, azóta pedig nincs megállás. Rengetegen várják a világon, legközelebb milyen öltözékben lép ki az utcára a bohókás táncos.

„Nézzétek az élet derűs oldalát, és ne vegyétek véresen komolyan” – mondja Clare, hozzátéve, hogy egy kis torna sokat segít, hogy átlendüljön az ember a holtpontokon, és egy kis endorfinfröccsel ajándékozza meg magát. Ezért is tesz közzé tánciskolája Facebook-oldalán időről időre ingyenes fitneszvideókat.

via

Koronavírussal kapcsolatos hírek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top