nlc.hu
Trend

Őszi piros ruhák

Így hordd a pirosat ősszel és télen!

Ne csak a feketéről és a szürkéről szóljanak az őszi-téli hónapok, viselj olykor pirosat is! Íme, némi inspiráció...
Piros divat

Dzsekik, kabátok

Ha az őszi-téli szezonban elsősorban fekete és szürke holmikban jársz, érdemes beszerezned melléjük egy piros dzsekit vagy kabátot. Ezekhez az árnyalatokhoz ugyanis kifogástalanul passzol, egyszersmind számottevően fel is dobja azokat. Ha fehér blúzos vagy pulóveres szetteket, illetve ha farmert viselsz gyakran, szintén jó befektetés a piros kabát, hiszen ezekkel is kiválóan ki tudod majd használni. 

Piros kabát
Megnézem
Összes kép (5)

Felsők

Amennyiben csak egyetlenegy piros holmit vásárolsz a szezonra, legyen az egy felsőrész! Bármely színtípusba tartozol ugyanis, a piros szín az arcod közelében csakis jót tehet a megjelenésednek. Arra figyelj, hogy a színeidnek megfelelő árnyalatot válaszd, tehát ha hűvös színtípus vagy, pirosból is viselj hűvöset, míg ha az alapszíneid melegek, a felsőrész is legyen ilyen tónusú piros.

Piros felső
Megnézem
Összes kép (5)

Nadrágok, szoknyák

Abban az esetben, ha nagyon ragaszkodsz a fekete vagy a fehér színhez, különösképp a felsőrészeid esetében, válassz hozzájuk – mondjuk a szokványos kék farmer helyett – egy piros nadrágot vagy szoknyát! Igen látványos lesz a különbség.

Piros szoknya
Megnézem
Összes kép (5)

Egészruhák

A kis fekete mellett minden nő szekrényében ott a helye egy kis piros ruhának is, ugyanis ez a szín legalább annyira időtlen divat. Legyen akár egy sokoldalúan bevethető basic darab, egy jó szabású ingruha vagy akár egy különlegesebb modell. Amire ebben az esetben is figyelj, hogy mivel az arcod közelébe kerül a piros, ezért – mint a felsőrészek esetében – a tónusa passzoljon a színtípusodhoz!

Piros ruha
Megnézem
Összes kép (5)

Cipők és kiegészítők

A piros szín „kisebb adagokban”, vagyis cipők, kiegészítők formájában is klasszul működik. Egy sötétebb szett komorságát például könnyedén megtörheted egy piros lábbelivel vagy táskával, de a fekete télikabátodhoz is jó ötlet a piros sál…

Megnézem
Összes kép (8)

Még több divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top