Trend

Kerekebb feneket szeretett volna a brazil nő, belehalt

Az áhított fenékfeltöltést egy orvosi képesítés nélküli masszőr végezte.
Belehalt a rosszul elvégzett plasztikai műtétbe.

Egy nappal azután, hogy egy Rio de Janeiro-i szépségklinikán feltöltötte a fenekét, meghalt egy fiatal brazil nő – számolt be a TV2. Ahogy a riportból kiderül, a nő – rengeteg sorstársához hasonlóan – régóta vágyott már formásabb, feszesebb és még kerekebb fenékről, ezért jelentkezett be a szépségklinikára, ami a beavatkozás során több súlyos hibát is elkövetett.

Azon túl, hogy a szóban forgó beavatkozást egy orvosi képesítés nélküli – egyébként a klinikán foglalkoztatott – masszőr végezte el, a fenékfeltöltést egy olyan, ellenőrizetlen anyaggal végezték, amit a páciens hozott magával. Erről a szerről utóbb kiderült, hogy ipari szilikon, ami már közvetlenül a befecskendezés után mérgezéses tüneteket okozott a brazil nőnél.

Ahogy a TV2 riportjából kiderül, néhány órával a kezelés után szédülni, majd nem sokkal később hányni kezdett; egy nappal később pedig meghalt. Az ügyében nyomozó rendőrök úgy vélik, halálát egy leszakadó vérrög okozhatta. „A szövetek közé fecskendezett ipari szilikon előbb-utóbb gyulladásos állapotot, tályogot képez, ami bőrelhaláshoz és szeptikus állapothoz vezethet” – mondja a megkérdezett plasztikai sebész, dr. Krasznai Zsolt, aki hozzátette, amennyiben a páciens nem, vagy csak későn kap megfelelő kórházi ellátást, a szövődmények könnyen halálosak is lehetnek.

Rosszul sikerült plasztikai műtét? Több ilyen eset van, mint gondolnád: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top